Техника от цял свят пристига за 3D спектакъла Vivaldianno


Техника от цял свят пристига за 3D спектакъла Vivaldianno

4813

Невиждани досега визуални ефекти, 15-метров LED екран и уникална технология на прожектиране върху 3D мрежа са само част от изненадите, които очакват родните фенове по време на зашеметяващия 3D концерт Vivaldianno.  Повече от 10 тира с техника от цял свят пристигат в столицата за въздействащия спектакъл, който на 19 март ще завладее публиката в "Арена Армеец" с модерна интерпретация на необикновената история на Антонио Вивалди. По време на грандиозното шоу с класическа музика, визуалните ефекти ще бъдат пресъздадени с иновативна технология за прожектиране на специалнa 3D стена. Така публиката в най-голямата зала у нас ще се потопи изцяло в бароковата атмосфера с триизмерния образ на гениалния композитор Вивалди под звуците на виртуозния оркестър.
В допълнение към впечатляващите ефекти, спектакълът ще предложи на зрителите  незабравимо музикално пътешествие със спиращо дъха светлинно шоу. Визуалната концепция в мащабната продукция е поверена на въображението на Косуке Сугимото, прочут японски художник, режисьор и аниматор. Както MySound.bg вече писа, автори на 3D концерта са чешкият музикант и продуцент Майкъл Дворжак и виртуозният цигулар Ярослав Свечени.
Билети за събитието на цени от 40 до 70 лв. могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн.  Организатор на грандиозния концерт е Moko Solution.  Актуална информация -  на официалната страница на събитието: Vivaldianno - първият 3D концерт в България.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички