Музикалното движение H.M.S.U. навъртя 18 години


Музикалното движение H.M.S.U. навъртя 18 години

4975

Hard Music And Sounds United кани своите приятели и всички дръм и басс фенове на парти за отбелязване 18 години от началото на дейността на родното музикално движение.  По случай годишнината се организира събитие в две зали в комплекса на студио "Орфей" на 21 януари, което ще представи някои от най-актуалните гости на музикални лейбъли за дръм-ен-бейс със световно признание.
За партито е ангажирана и първокачествената аудио-система Funktion-One, препоръчвана от мнозина представители на световния клубен елит. Нейните възможности ще бъдат проверени паралелно в две зали, едната с участието на артисти от екипа на Critical Music, а другата - на Viper Recordings.
Сред акцентите в програмата на Critical са сетове от суперактуалния продуцент Mefjus, който вече се представи подобаващо по време на летния фестивал на H.M.S.U. С нетърпение се очаква участието на музикалния гений Current Value. За първи път в София пристига  самият Kasra - основател на Critical и утвърден на световната сцена с първокласната си продукция.
В залата с артисти на Viper ще се развихрят хитовите Brookes Brothers, които поръсват с настроение "палави ликуид ролери". Артистът с псевдоним Cyantific през годините беше част от най-големите лейбъли, а сега издава ексклузивно за английския Viper. В тази зала ще се изяви и от най-актуалните продуценти - InsideInfo
През годините H.M.S.U. безспорно се отличава с качествен подбор на гости за своите партита. Те винаги са сред най-актуалните или изгряващи имена на световната сцена. Нещо повече - за времето на своето съществуване организацията е била домакин на над 400 гости от световната сцена и почти всички родни диджеи. По такъв начин екипът постига стабилност във времето с инициатива за представяне на винаги актуален дръм и басс звук. В комбинация с разнообразие от локации на провежданите събития и първокласни звукови системи, предлаганото от H.M.S.U. ниво на продукция се превърна в модел за родната сцена.
От страна на H.M.S.U. в програмата ще се включат Ogonek, Konspirator & Mocks с проекта High Roll, Targy, acidtrip и EXo със Salmon Flow. Специален гост ще бъде и родната гордост на световната дръм и басс сцена - L 33. За визуалните инсталации ще се погрижат от Elektrick.me.
Билети могат да бъдат закупени на цена от 25 лв., а в деня на събитието - по 30 лв., в мрежата на Eventim и избрани магазини.  Повече информация - Тук.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички