Liam Gallagher, Jake Bugg и Hardwell хедлайнъри на Exit 2017


Liam Gallagher, Jake Bugg и Hardwell хедлайнъри на Exit 2017

4941

Фронтменът на Oasis и една от най-големите рок звезди в последните години - Liam Gallagher, ще е хедлайнър на  Exit на 6 юли.  Хитовият документален филм "Oasis: Supersonic", представен в кината по света скоро , представи историята на групата, която за по-малко от три години се превърна в една от най-големите рок банди в британската история. В проучването на Q Magazine от 2010  феновете посочиха Лиъм за най-великия фронтмен на всички времена, изпреварвайки легенди като Фреди Меркюри, Джим Морисън, Робърт Плант и Джон Ленън. Първият му солов албум е един от най-очакваните за 2017-а и дори Роби Уилямс, който често има медийни скандали с Лиъм, е развълнуван от факта: "Лиъм беше гласът на нашето поколение и саундтрака към живота ни. Аз наистина очаквам от него да направи страхотен албум, на хората им липсва, и съм убеден, че ще е брилянтен."
Main Stage ще приветства и гласа на новото поколение. Това е популярният 22-годишен британски певец и композитор Jake Bugg. Той идва на Exit  след три албума, на върха на британските класации и участия на най-големите фестивали, всички водещи към наградите на NME за най-добър солов артист. Традицията на страхотните партита на Main Stage ще продължи и тази година, а първото ще бъде поведено от електронното трио начело с Алън Уокър, автор на хитовете "Faded", "Alone", "Sing Me Тo Sleep" и други. Събота е запазена за популярната лондонска хип-хоп и дъбстеп банда Foreign Beggars, а завладяващи бийтове и страхотни визуални ефекти ще закрият неделната вечер, дело на не кой да е, а една от най-големите суперзвезди на електронната сцена – Hardwell (на снимката).
В същата нощ, заедно с Лиъм, друг стадионeн акт - Paul Kalkbrenner, обещава да покори  Dance Arena-та. Германският техно продуцент наскоро направи шоу пред 500, 000 души на Бранденбургската врата, затвърждавайки статута си на суперзвезда. Друг германец, чийто лайв акт се превърна в  световна сензация – Recondite, също ще се потопи в спиращата дъха гледка на препълнената аена. Съботата е винаги запазена за най-големите машини за хитове и първият в този неспиращ списък е Duke Dumont, чиито летни химни "Ocean Drive" и "I Got You" достигнаха върха в класациите, като получиха номинация за "Грами". Тази година Robin Schulz най-накрая ще пристигне на Dance Arena,  след отмяна на миналогодишния акт поради внезапно заболяване. Този път с друг голям хит – "Shed A Light". Към двамата ще се присъедини младата френска звезда Kungs с мегахита "This Girl". Също като миналогодишното събиране Techno All Stars в тази арена, ще се проведе House All Stars, където заедно с Dumont зад пулта ще се появяват и други мегахаресвани представители на жанра - Jamie Jones, Hot Since 82 и Black Coffee.
Тежки китарни звуци обещава и тази година метъл, пънк и хардкор сцената на фестивала – Explosive. Първите седем банди, които ще взривят експлозивния лайн-ъп, ще бъдат поведени от известната германска траш метъл група Destruction, която идва с нов албум. Легендарните британски хардкор пънкари, Discharge, се завръщат на крепостта също с нов диск – "End Оf Days". Те ще споделят нощта с бясната мексикански групата Acidez. Специално място в програмата е запазено за детройтската сензация и една от най-влиятелните дет метъл банди от новото поколение - The Black Dahlia Murder,  Exit 2017 приветства и американската грайндкор банда Full Of Hell, британските скейт-пънкари от Darko, както и румънските блек метъл магове Dorduh, потомци на култовата банда Negura Bungeta.
Само един билет за всичките 4 жестоки фестивала в региона! Както MySound.bg вече писа, екипът на Exit събира 4 фестивала в региона в уникалния Exit Summer Оf Love 2017. Първият от тях е Sea Star, новият фестивал в хърватския град Умаг на 26 и 27 май, където ще избухнат The Prodigy, Dubioza Kolektiv и Urban & 4. Следва Revolution Festival в Тимишоара на 2 и 3 юни, а точно след Exit Festival (6-9 юли), Sea Dance Festival се завръща с четвъртото си издание (13-15 юли)! 
След многобройните молби на феновете, офертата 1 билет = 4 фестивала продължава до 30 януари. В този период всеки билет за Exit Festival ще бъде валиден и за останалите 3 фестивала. Всички, закупили пропуск за Exit, трябва само да го регистрират за безпроблемен достъп до другите събития.  Регистрацията ще е отворена от 1 до 28 февруари на www.exitfest.org.  https://www.youtube.com/watch?v=d1jnOZTjGgQ&feature=youtu.be

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички