Чешки супермодел идва у нас с 3D спектакъла Vivaldianno


Чешки супермодел идва у нас с 3D спектакъла Vivaldianno

4875

Една от най-горещите звезди в Чехия, еднакво успешен супермодел и виртуозен инструменталист, неустоимата Терезие Ковалова ще бъде голямата изненада за родните фенове по време на впечатляващия 3D концерт Vivaldianno.  Както MySound.bg извести, събитието ще се състои в столичната зала "Арена Армеец" на 19 март. Публиката ще се докосне до историята на гениалния Антонио Вивалди под звуците на виолончелото на изключително атрактивната дама.

Ослепително красивата и също толкова талантлива Терезие Ковалова покорява връх след връх в родната си Чехия, а името ѝ добива все по-голяма популярност и в световен мащаб. Рекламно лице на световноизвестни брандове като Mango, популярната челистка стартира музикалната си кариера едва на 11-годишна възраст. На 14 вече взима участие в редица класически концерти, а присъствието ѝ на сцената и нейната виртуозност печелят редица престижни отличия.  
Русото изкушение има и завидни гласови данни, които съчетава с уменията си на виолончелото в интересни и алтернативни проекти, сред които групите Calm Season и  Vladivojna La Chia. Терезие Ковалова се присъединява към зрелищния спектакъл  Vivaldianno веднага след като получава покана от създателя на шоуто Майкъл Дворжак.
Публиката в "Арена Армеец" ще се потопи в бароковата атмосфера с триизмерния образ на Антонио Вивалди под звуците на виртуозен оркестър.  Билети за събитието на цени от 40 до 70 лв. могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн.  Организатор е Moko Solution.  Актуална информация: Vivaldianno - първият 3D концерт в България - официално събитие.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички