Допълнителни седящи места за концерта на Графа в Арена Армеец


Допълнителни седящи места за концерта на Графа в Арена Армеец

5061

"Монте Мюзик", организиращи концерта на Графа в столичната зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 6 април, пуснаха допълнителни билети за шоуто.

Причината е, че поради големия интерес към събитието, пропуски в момента почти не са налични. От лейбъла съобщиха, че могат да си позволят тази стъпка след финалното съгласуване на разположението на сцената и мултимедията с възможностите за оптимална видимост от всички сектори в арената.

Графа анонсира концерта си в най-голямата българска зала още през май миналата година и оттогава подготовката за него не спира.

"Подготвили сме 25 трака, аранжиментите вече са почти финализирани, февруари влизаме в студио и репетициите ще продължат до 6 април. Щастлив съм, че продукционният екип направи така, че цялото шоу – мултимедия, осветление, ефекти да е подчинено на музиката", споделя певецът.

Билети за концерта - в мрежата на "Ивентим" на цени от 25 лв. до 50 лв. Само тези, които са закупили билет до 14 февруари обаче имат възможност да участват в томбола с награди, като най-голямата е "Един ден в репетиционната с Графа".

Подробности за регламента са публикувани в официалния сайт на "Монте Мюзик" в интернет.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички