Цеца: Обезобразена!


Цеца: Обезобразена!

4978

Балканската мегазвезда Цеца (Сeca) се присъедини към социалната инициатива "Спрете насилието!".

Сръбската певица, която обяви втори ексклузивен концерт на 16 март в "Арена Армеец" от 20.00 часа, сама избра да подкрепи кампанията, организирана от медиите в западната ни съседка. За целта певицата пусна своя снимка в социалните мрежи, на която е с грим, наподобяващ белези от физическо насилие. По този начин звездата твърдо се противопоставя срещу домашния тормоз над жени.

"Насилниците трябва да бъдат спрени по всякакъв начин! Смятам, че ако всички заедно говорим достатъчно високо за този проблем, определено ще можем да променим нещата", споделя иконата на балканската сцена. "Искрено се надявам, че тази кампания ще бъде ефективна и че ще чуваме и виждаме все по-малко и малко жени като от тези страшни снимки", допълва изпълнителката.

Специалното видео, което тя засне, може да видите на:

https://www.youtube.com/watch?v=sBJDmAIyO9E

Кампанията "Спрете насилието!", която Цеца подкрепя, е в сътрудничество с Министерството на вътрешните работи на Република Сърбия. Множество обществени личности от западната ни съседка също застават зад инициативата. Йелена Томашевич, Сека Алексич, Милица Дабович и много други са само някои от тях.

Билети за събитието в "Арена Армеец" на цени от 25 лв. до 60 лв. - чрез мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн.

Организатор е Moko Solution.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички