Впечатляващ успех за турнето на Мария Илиева в САЩ


Впечатляващ успех за турнето на Мария Илиева в САЩ

4640

Десет концерта в осем града, хиляди километри и безкрайно много музика, срещи с феновете и усмивки са равносметката от тазгодишното турне на Мария Илиева в САЩ.

Певицата и музикантите ѝ Георги Янев (китара) и Мартин Ташев (тромпет и вокали) заминаха към Америка за пореден път в края на миналата година, а финалните им концерти - в Чикаго и Атланта, бяха през уикенда.

Чикаго, Сиатъл, Лас Вегас, Денвър, Тампа, Вашингтон, Бостън и Атланта са американските градове, в които публиката се наслади на таланта на Мария Илиева. Освен хитовете си, добре познати сред българите отвъд океана, певицата изпълни и кавъри на някои от най-великите български песни за всички времена, с което допълнително развълнува екзалтираната публика.

След като билетите за първоначално планираните две дати на певицата в Чикаго – на 31 януари и 28 януари, се разпродадоха светкавично, дойде и покана за трети концерт там – на 3 февруари. Фурор предизвикаха съвместните изяви на Мария Илиева и дуетната ѝ половинка Криско, който бе специален гост на участията в Чикаго и Бостън.

"Имахме прекрасни концерти с безкрайно зареждаща публика и чудесно отношение от страна на организаторите и домакините ни, връщаме се събрали много щастие, любов и вдъхновение!" сподели Мария.

След кратка заслужена почивка, тя ще зарадва и българските си фенове със серия от клубни концерти във Варна (17 февруари), Шумен (18 февруари), София (24 февруари) и Пловдив (25 февруари).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички