Техно от новата вълна със SNTS в клуб Mixtape 5


Техно от новата вълна със SNTS в клуб Mixtape 5

4852

Столичният клуб Mixtape 5 ще се превърне в берлински ъндърграунд техно клуб от  22.30 ч. на 10 февруари.  Това е датата, на която пристига нашумелият диджей и продуцент SNTS, който ще представи новия си албум "Losing Sight" по покана на Filter. Сливайки апокалиптичен готик с деведесетарски футуризъм и служейски си  само с аналогови технологии,  SNTS предизвиква истинска еуфория в техно средите с новата си продукция "Losing Sight", издадена официалнo на 30 декември 2016 за Sacred Court.  Дисонанс, мистерия и лудост са на дневен ред в проекта, който енигматичният артист записва в пещера. Пълно ревю на албума може да намерите тук.
Когато става въпрос за актуално ню уейв техно , името SNTS няма как да бъде подминато. Всеки почитател на аналоговото звучене, бийтове в сивата гама и мрачните техно вечери, не бива да пропуска партито този петък, подчертават организаторите SNTS, който е известен и с нестандартния си външен вид и безкомпромисни сетове, се появява на електронната сцена през 2012. Забелязан е от публиката и критиците още с дебютните си рилийзи "Chapter" 1, 2 и 3, които издава за собствения си лейбъл, фокусиран върху продуцирането на качествени винили. По-късно става част от компаниите Horizontal Ground и Edit Select Records. SNTS е един от честите гости на емблематични клубове, сред които Berghain, Tresor, Boiler Room, както и редица техно фестивали.   SNTS ще се изяви в команията на родните техно артисти Pachumir, Martu и Birben, които обещават да завъртят главите на присъстващите със специално подготвени сетове. Martu е добре познат на публиката с неговия лайв проект, чрез който представя автентично техно звучене. Пламен Пончев, известен с небрежния си псевдоним Pachumir, е изкусен техно селектор с огромна любов към добре изшлайфаното и отлежално немско техно. 
Birben е част от първият български лейбъл Space Research Records, специализиран в модърн уейв, дарк и индъстриъл техно. Работи като диджей, продуцент и промоутър през последните 15 години. 
Помощението е с ограничен капацитет от 250 човека и е в партньорство с тонизиращата безалкохолна напитка Club Mate. Билети "Ранно пиле" на цена 15 лв. -17 лв. - само в магазин "Яко" на улица "Граф Игнатиев"  №43. Онлайн и стандартни пропуски: 17/20 лв. и в мрежата на Ticket-portal.bg в цяла България - OMV, "На тъмно", книжарници Booktrading, НДК и други. EventEase Facebook:
https://www.facebook.com/pages/EventEase-Romania/1639924206243631?ref=hl 

Още от Алтърнатив


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички