Константин Цеков специален гост на Васил Найденов и Весела Бонева


Константин Цеков специален гост на Васил Найденов и Весела Бонева

5370

Константин Цеков ще бъде специален гост на концерта, който Васил Найденов и Веси Бонева ще изнесат на 14 февруари. Както MySound.bg вече огласи, спектакълът ще се състои по повод Свети Валентин в столичната зала Rainbow Plaza от 20.00 ч. Легендарният композитор и пианист на ФСБ, носител на "Грами" (1989), който напоследък се изявява и в супергрупата Легендите, е продуцент и автор на аранжиментите на емблематични песни на Васко, сред които "Телефонна любов", "Чудо", "А дали е така"...  В бенда ще вземат участие и музикантите Момчил Косев (бас китара и беквокал), Мариела и Станислава (беквокали). Преди началото на ексклузивния лайв, зад пулта ще застане любимият на феновете на модерния хаус  DJ Kaiski, който ще настрои публиката на романтична вълна с най-ефирните, мелодични хаус тракове. След полунощ пък ще миксира любовните трепети с добре познатия си, заразителен ритъм, превключвайки на пълен парти режим.
В духа на празника ще се впише със съвременни ритми и Веси Бонева. Поп певицата с кадифен глас подготвя специално шоу с авторски песни и кавъри на световни любовни хитове заедно със своя балет, Светлин Къслев (пиано/саксофон) и Щерион Пилидов (китара). Младата поп звезда ще поднесе и музикален подарък на публиката за Свети Валентин - взривяващ дует с Васил Найденов.
Огненото шоу "Дивинитас" ще запали празничния дух. Атмосферата ще бъде в унисон с чувственото пенливо изкушение на вечерта - Rue Romance. Романтичното българско пенливо вино с френски дух ще бъде специалният комплимент към гостите, които ще получат и лимитирани подаръци със същата марка от известната българска изба "Домейн Бойар". Сладкият празник ще бъде споделен с любими хора, красива музика и шоколадовата магия Bon o Bon. Организаторите са предвидили малък парфюм за всеки, както и 3 комплекта за влюбени на  избрани световни марки. Европейският моден бутик Other Theory пък ще награди всяка дама с талон за отстъпка, а една от тях – за безплатна покупка.
Билети за събитието - онлайн и в мрежата на Eventim, както и на място на цени от 30 лв. до 95 лева. Последни бройки промо пропуски за влюбени по 70 лв. (партер) очакват своите притежатели и ценители на българската музика.
Актуална информация за ексклузивния лайв може да намерите на официалната страница на събитието.
Билети от Eventim може да закупите ТУК

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички