Ашли се дипломира с отличен


Ашли се дипломира с отличен

5033

Ашли вече е горда притежателка на диплома за завършена бакалавърска степен по специалността Музикална педагогика във Факултета по начална и предучилищна педагогика към Софийския университет "Свети Климент Охридски".

Талантливата изпълнителка от каталога на "Диапазон Рекърдс" завърши висшето си образование с отлични оценки. На церемонията по връчването на дипломите в аулата на Софийския университет присъстваха много приятели и колеги на Ашли, както и семейството ѝ. Певицата получи многобройни подаръци, букети, картички и поздравления на живо и в официалната си Фейсбук страница.

Наскоро изпълнителката се завърна от Испания, където беше поканена лично от председателя на управителния съвет на Културната асоциация на българите в Навара "Орфей БГ". Певицата изнесе няколко открити урока пред деца от българските училища в Памплона и Тафая. Ашли бе избрана за музикален педагог и изпълнител с изявен афинитет към българската народна музика.

По време на финалния етап от образованието си в бакалавърска степен – практическият изпит с продължителност 3 месеца, Ашли работи с ученици от 2-ри до 4-ти клас и преподаваше музика. Певицата многократно е коментирала от ефира на Фен ТВ, че за нея това са едни от най-ценните моменти – да възпитава любов към фолклора в децата. В различни интервюта тя неведнъж е споменавала, че, въпреки трудността да съвместява участията си по клубовете и ставането рано за училище, го е правила винаги с удоволствие, защото преподаването я зарежда с много положителна енергия.

Ашли продължава да учи в момента– остава ѝ дипломна работа по магистърската програма Образователен мениджмънт.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички