Дръм-ен-бейс тандемът LQ завзема Terminal 1


Дръм-ен-бейс тандемът LQ завзема Terminal 1

5264

Първото авторско парче на родното дръм-ен-бейс дуо LQ ще бъде представено в столичния клуб Terminal 1 на 17 февруари, петък.

Софийските диджеи Боян Ангелов и Боян Савов, по-известен като Bruhu, ще направят премиера на парчето, което е колаборация с бандата Paraplanner и е ремикс на тяхната песен "Smoke". Сетът ще бъде подкрепен от вокалите на Александрина и флейтата на Яна.

Боян Ангелов и Боян Савов се запознават покрай различни музикални проекти в Backyard - едно от местата в София, където често звучи подобна музика. Ремиксът на "Smoke" е в ликуид - подстил на дръм-ен-бейса. С такъв саунд ще бъде и по-голямата част от предстоящата продукция на LQ.

Колаборацията на тандема с Paraplanner отново се заражда покрай това място, по-специално участието на вокалистката Александрина в проекта Liquidizer - ежемесечно събитие, представящо най-новото в света на ликуидa.

Това е първото от редица издания от LQ. По случай създаването на новия проект, тракът е предоставен за безплатно сваляне в Soundcloud.

Самото парче, както и още много авторска музика, ще прозвучи на 17 февруари, когато е рожденият ден на Terminal 1. Вечерта ще продължат резидент диджеите на заведението  DoLittle и Feel.

За повече информация:

Fan Page

LQ Remix

Original  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички