Тодор Георгиев стана V Reporter в Гласът на България 2017


Тодор Георгиев стана V Reporter в Гласът на България 2017

5439

Тодор Георгиев, познат на зрителите на bTV и музикалните фенове от участието си във втория сезон на "Гласът на България", ще се завърне в риалити формата, но този път зад кадър.

Както MySound.bg вече писа, шоуто се завръща в ефир 26 февруари. Тодор е част от екипа, който следи какво се случва в бекстейджа, какво вълнува участниците и подготвя ексклузивно съдържание за феновете, което те могат да видят на сайта на "Гласът на България" - http://glasat.btv.bg/ или във Facebook страницата на предаването.

Тодор Георгиев достигна до финала, на който очарова менторите и публиката с уникалния си стил. Не взе първото място, но пък това не му попречи да запише няколко авторски песни и да се утвърди на родната музикална сцена. Той признава, че участието му в "Гласът на България" е помогнало значително за развитието на неговата кариера, а голяма част от музикалното му творчество вече се е превърнало в хитове.

"За мен "Гласът на България" е изключително стойностен музикален формат. След като вече бях участник и преживях абсолютно цялата голгота от кастинги до финал, реших, че ще е страхотно предизвикателство за мен да стана част от екипа. Аз подготвям материали и ексклузивно съдържание от бекстейджа, както и допълнителни материали за всички участници. Грижа се за всичко най-интересно, което остава невидимо, но може да разкрие много на зрителите и феновете на шоуто. А то ще бъде достъпно в сайта на формата и във Фейсбук", каза Тодор и отправи един съвет към участниците този сезон – "Те трябва да приемат участието си като на един голям концерт и да се забавляват".

За Тодор Георгиев

Тодор е на 24 години. Завършва НМУ "Любомир Пипков" с тромпет, предстои му защита на бакалавърска степен по Масови комуникации тази пролет. Освен в "Гласът на България", където рок изпълнителят бе част от отбора на Преслава, Тодор е и един от участниците в "Африка: Звездите сигурно са полудели". Това го вдъхновява да създаде парчето "Не вярвам", а в клипа към него се снима Диляна Попова. Малко след това заминава за Америка, където освен на музикалните изяви се отдава и на актьорско майсторство. За целта взима специален курс в The Green Room Studio в Чикаго и вече има няколко поддържащи роли. Наред с новата си работа, изпълнителят не спира да инвестира в себе си и да се развива.

Това лято предстои премиера на ново негово парче, за което е сигурен, че ще се превърне в поредния хит.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички