Руслан Мъйнов с участие в концерта Нашето време


Руслан Мъйнов с участие в концерта Нашето време

4992

Концертът "Нашето време" ще зарадва истинските патриоти и почитатели на красивата музика у нас за трета поредна година.

Руслан Мъйнов, квартет Юдит, талантливата млада певица Надежда Димитрова и актьорът Янко Лозанов са сред изпълнителите, които ще излязат на сцената на столичния театър "Сълза и смях" в 19.00 ч. в навечерието на националния ни празник 3 март.

Датата на спектакъла е избрана не случайно. "Искам националното самосъзнание да бъде реално и самочувствието ни като народ да съществува", споделя организаторът Марио Георгиев и добавя, че зрителите няма да бъдат разочаровани, ако поне за вечер избягат от битието и се потопят в музикалния исторически разказ.

За участниците:

Руслан Мъйнов отново ще демонстрира феноменалния си глас, изпълнявайки "Кой уши байряка" и "Заблеяло ми агънце". Янко Лозанов, чиито рецитации на "Опълченците на Шипка", "Българският език", "Паисий", "Обичам те, българска реч" и "Моите песни" са включени в Златния фонд на БНР, ще повдигне националния дух със стиховете на Вазов. Очаквани са и певиците Юлия Гатдерова от ансамбъл Пирин, Таня Митева ("Нашенци"), Дарина Златкова и Ивелина Димова от ансамбъл Филип Кутев, събрани в  уникалния квартет Юдит.

Още една млада изпълнителка, позната от риалити формата "Гласът на България", ще се изяви в театъра. Притежателка на редица международни и нашенски награди, Надежда Димитрова е сред най-добрите възпитанички на музикалния педагог Стефка Денева и любимка на младата публика.

Концерт-спектакълът "Нашето време" е възможен благодарение на Момчил Атанасов - пиано, Теодор Грозданов - китара, Стоимен Пеев - цигулка, Димитър Сираков - бас, Юлий Диамандиев - барабани и Кристина Кирова - вокал.

Билети - на касата в театър "Сълза и смях" и онлайн чрез http://www.salzaismyah.bg/
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички