Vеlian преди Diary Of Dreams в София


Vеlian преди Diary Of Dreams в София

5269

Както MySound. bg оповести, концертът на Diary Of Dreams ще се състои в столичния клуб Mixtape5 на 5 март.  Немските дарк уейв и готик романтици идват след повече от осем години за своята втора изява у нас. Преди тях на сцената ще излезе една от любимите на родната сцена групи: Vеlian (на снимката). Преди дни тя издаде новата си песен - "Burning Halo", която е със специалното участие на китариста Matthew Wicklund (Ghost Ship Octavius, екс - God Forbid, екс-Warrel Dane). Може да я видите тук.
Билетите за шоуто се продават онлайн и в мрежата на Eventim у нас, Сърбия, Румъния, Хърватска, Словения и Унгария. Местата, от които могат да бъдат закупени у нас, са магазините на "Orange", "Пикадили",  Technopolis, "Техномаркет",  Usit Colours, магазин "Яко", "На тъмно", Metal Heaven, "Фотосинтезис", Office 1 Superstore, касите на "Изи Пей",  билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Бензиностанции OMV.
В момента и до деня на концерта билетите се продават по 30 лева. В случай на налични места, в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 35 лева.
*Клубът не работи с резервации**Политика за достъп на непълнолетни***Гардероб - пътване за употреба

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички