Nightstalker с концерт в София на 1 април


Nightstalker с концерт в София на 1 април

4816

Ако атиняните Nightstalker бяха артист на някой голям лейбъл, най-вероятно в прессъобщенията биха били представени като "гръцкия отговор на Black Sabbath" или нещо подобно.

В това има известна доза истина - атиняните ще спечелят всички фенове на ненадминатите британци. За пропусналите последните два концерта на гърците у нас – този на Wild Child Fest през 2013 във Варна или на Wrong Fest миналата година, групата идва за самостоятелно шоу у нас. То се организира от Live & Loud, които канят групата за втори път, като първият беше в София през 2013.  Датата е 1 април, мястото - едноименният столичен клуб на улица "Позитано" №8. 50 билета са в продажба в мрежата на eTicketsMall и онлайн на www.liveandloud.net на цена 16 лв. Следващите пропуски ще струват 18 лв., а в деня на събитието (ако има останали) ще се продават само на входа на клуба по 20 лв. Бройката им е ограничена и препоръчваме да се подсигурите отрано, оповестиха организаторите.

Сет листът на Nightstalker ще е дълъг и напоителен. Бандата има нов албум и Argy – вокали, Andreas – бас, Tolis – китара и Dinos - барабани нямат търпение да го представят на българската публика. Озаглавен е "As Above, So Below" (2016, Oak Island Records), физическият му носител е с прекрасен провокативен артуърк, а етикетите за музиката отново можем да си ги оставим да си седят в задния джоб. Не че им пука чак толкова, но гърците биха предпочели да им спестите стикера "стоунър рок" и, вместо да се тормозите с това какъв стил свирят, просто да се отпуснете и да се насладите на музиката им.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички