Балканският бал взриви Арена Армеец


Балканският бал взриви Арена Армеец

5104

Невиждано по рода си шоу взриви най-голямата зала в България - "Арена Армеец".

Както MySound.bg писа, първият у нас Балкански бал се състоя на 2 март. Събитието се превърна в триумф на кулинарията и добрата музика, а хиляди фенове се насладиха на шоуто, което съчета концерт, ресторант и дискотека.

Вечната Неда Украден първа вдигна публиката на крака. Тя изпя както някои от най-популярните си хитове, така и парчета от новия си албум "Терапия". За капак Неда се изперчи пред феновете с думите: "Сега ще видите защо съм балканската Тина Търнър и изпраска хита на американската певица "Simply Тhe Best".

Последваха уникалните изпълнения на Кеба, който директно нахлу сред публиката, Индира Радич и Шериф Коневич. За доброто настроение са погрижиха още сръбският оркестър Гуча, оркестър Кристали и световноизвестният ансамбъл София-6, който в минутите след 12 часа изви дълго хоро в чест на националния ни празник 3 март. Партито завършиха двама от най-добрите диджеи на България - Дамян и Спирит.

Десетки килограми месо под формата на сръбска скара, литри ракия, вино, бира, сокове, минерална вода и килограми ядки превърнаха "Арена Армеец" в автентична сръбска кафана, съпоставима единствено с неповторимата кафана Стефанович, намираща се до Софийската семинария.

Емоцията на шоуто нямаше да бъде пълна без невероятния чар на водещите Маги Желязкова, която блестеше в рокля на "Романтика фешън", и стилния в костюм на "Агресия" Иван ДиневУстата.

200 готвачи от школата на Майстор Миро и общо 700 професионалисти обслужваха събитието и се грижиха за комфорта на многохилядните гости, сред които личаха известни личности от шоубизнеса, спорта и политиката.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички