Дъщерята на Глория разплака Иван Лечев в Гласът на България


Дъщерята на Глория разплака Иван Лечев в Гласът на България

5293

Талантливо момче от ромски произход предизвика първия сериозен конфликт сред треньорите в шоуто "Гласът на България", чийто втори епизод стартира с голяма изненада в ефира на bTV.

Красивата и надарена дъщеря на поп-фолк легендата ГлорияСимона (на снимката), изпя впечатляващо легендарното парче "Евкалиптова гора" и успя да разчувства ветерана сред менторите – Иван Лечев, пред погледите на над 1 500 000 зрители онази вечер. За първи път по време на кастингите на тъмно, опитният музикант се разплака и заяви, че толкова развълнуван не е бил досега. "Всички ще загубят, ако не станеш певица. Господ ти е дал ужасно много талант", отсече рокаджията. Именно него Симона посочи за ментор, изненадвайки всички, които смятаха, че най-логичният избор за нея е Камелия.

Талантливо момче от ромски произход предизвика първия сериозен конфликт сред менторите. Графа нападна Поли Генова пред близо 53% от телевизионната аудитория с обвинението, че не е искрена в коментара си за представянето на 16-годишния Мишо Мишев. "Това е голяма обида за мен! Не става дума за нас двамата, а за това младо момче", ядосана коментира Поли, която дори се разплака, след като участникът избра Графа за свой треньор. Като истински джентълмен Графа бързо потуши конфликта и се извини за грубостта си. Ябълката на раздора между двамата всъщност е за уникален млад талант от Сливен, който учи поп и джаз пеене в Стара Загора и трогна публиката с личната си история. Още в първите секунди от изпълнението му на хитово парче на Джон Леджънд "All Of Me" в превъзбудата си Графа натисна червения бутон с крак, а Камелия дори му каза: "Обичам те!" и допълни, че е чакала този глас много време.  
 Ексцентричната Лени е още един от суперталантите с потенциал да стигнат до финала. 17-годишната софиянка с цикламена коса бе определена като "музикално цунами" от треньорите. Щом я видя, Поли Генова веднага призна, че я познава, но изобщо не е подозирала, че пее. Въпреки това Милена Цанова изненадващо предпочете отбора на Камелия, а не този на Поли. Появата на още един млад талант - 14-годишната Яна Сабанова, нажежи отношенията сред менторите и предизвика конспиративната теория, че Иван Лечев и Графа са се съюзили срещу нежната половина от треньорите. С необичайно отработеното звучене на гласа си, тийнейджърката, която пее едва от няколко години, успя да развълнува един от най-критичните ментори, който ѝ обеща музикална кариера. "Имаш разпознаваем глас, ако хората те чуят по радиото веднага ще те запомнят – ако дойдеш в моя отбор можем да сътворим чудеса", коментира Графа, който успя да я спечели в отбора си, не без подкрепата на Иван Лечев, който открито агитираше Яна да избере Графа. Ученичката от италианския лицей, пленила публиката с красотата и таланта си, продължава напред срещу безмилостната конкуренция.  След сензацията, с която завърши първият епизод на "Гласът на България" миналата седмица  - изпълнението на Никола Константинов, вторият приключи с изненадващо събиране на трагично разделено семейство. Бесарабската българка Мария Димитрова разчувства зрителите с личната си история и спечели одобрението и на треньорите със собствена интерпретация на песента "Камино" на Лили Иванова. Трогната от реакцията на менторите, Мария не успя да овладее емоциите си и се разплака, а Камелия призна, че самата тя е била много емоционална в началото на своята кариера и това ѝ е донесло много провали. "Мисля, че мога да ти помогна да овладееш тази емоционалност, защото талант имаш". С тези думи Камелия спечели Мария в своя отбор. След изявата ѝ на сцената още една голяма мечта на Мария се сбъдна - зад кулисите, екипът на шоуто бе организирал среща с майка ѝ и баща ѝ, пристигнали в София да подкрепят дъщеря си.  

Интересът на зрителите към "Гласът на България" устойчиво се повишава, отчитат от медията. Шоуто продължава да увеличава  своята аудитория. Вторият епизод на шоуто е гледан от близо 1 517 000.  Пикът на интереса е бил в 21.12 ч., когато предаването е гледано от близо 1 681 000 активна аудитория между 18-49 години.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички