Нина Николина взриви публиката във Виена на 3 март


Нина Николина взриви публиката във Виена на 3 март

5359

Нина Николина изправи на крака австрийската публика и българската общност в българския културен институт "Дом Витгенщайн" във Виена на националния ни празник 3 март.

Вокалистката изнесе концерт с български народни песни в съвременен аранжимент и завладяващи акапелни изпълнения по покана на Българското посолство в Австрия. На събитието присъстваха посланик д-р Иван Сираков, епископ Антоний - митрополит на Българската Западна и Средноевропейска епархия, много българи и популярни личности от сферата на културата и изкуството във Виена.

Филмът "Белгийският крал" с участието на Нина Николина ще открие 21-ия "София Филм Фест" в зала 1 на НДК този четвъртък, 9 март. След световния отзвук за копродукцията на Белгия, Холандия  и България, филмът е включен в програмите на 20 фестивала по целия свят. Нина Николина се превъплъщава в ролята на българската народна певица Ана, която спечелва сърцето на белгийския крал. Лентата, в която Николина направи своя кинодебют, събра овациите на публика и критика.

Българката бе сред специалните гости на световната премиера на продукцията на кинофестивала във Венеция и Маракеш. Певицата очарова не само с талант, но и с визия, като се превърна в звездата на червения килим.

Нина Николина - "Ти ли си майстор Манол"

https://www.youtube.com/watch?v=ITFaZHROqjshttps://www.youtube.com/watch?v=ITFaZHROqjs 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички