Троен Keinemusik за следващия Takeover на Любо Урсини


Троен Keinemusik за следващия Takeover на Любо Урсини

4718

Ако февруари бе маркиран от Dixon, когото неслучайно виждаме на върха на диджейската класация Resident Advisor, то март не просто продължава силната серия Takeover в столичния клуб "Ялта", a утроява удоволствието в лицето на Dixon, &ME (на снимката) и Rampa под общия знаменател на лейбъла Keinemusik
След като миналата година популярната поредица сложи точката с Аdam Port и David Mayer, то този сезон завръщането на берлинския колектив, при това в разширен състав, е естественото продължение за проекта на Любо Урсини. Keinesmusik не е какъв да е лейбъл, а завършена концепция, която държи високи стандарти както за музиката си, така и за това тя да има своята визуална идентичност. Същевременно всеки от диджеите вътре е във върхова продуцентска форма и добавя стойност за сцената въобще. Така &ME се откроява със смес от техно и соул хаус. Rampa наскоро издаде "The Touch" EP, два трака, които показват новия му звук и по всичко личи, че ще се превърнат в мантра за клубовете по цял свят. Паралелно с това се фокусира върху своя гийки проект TEILE (аналогови ефекти за диджейски цели) и подхожда изключително избирателно към участията си, което прави предстоящия Takeover особено специална дата. Adam Port е името, което връща приятни усещания на феновете на тази серия. Защото Keinemusik създава собствен музикален език, който отлично пасва на сенките на Takeover.
Giveaway стартира онлайн за тези, които искат да се сдобият с плочи с последния рилийз на Rampa и тишърти с визуалното изкуство на Keinemusik. За някои от феновете на Takeover този месец ще е особено специален, защото, ако бъдат достатъчно наблюдателни, в един от предстоящите бюлетини ще открият парола за MEMBERS AREA (в сайта), чието съдържание изисква специални права на достъп.  
За три години Takeover успя да създаде общност от хора, които търсят актуален и качествен звук и споделят общи ценности що се отнася до атмосферата, изживяването и начина, по който се забавляват.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички