Броени часове до шоуто на Sabaton и Accept


Броени часове до шоуто на Sabaton и Accept

4900

Както MySound.bg писа, дългоочакваното най-голямо шоу на шведската бойна машина Sabaton (фронтменът Йоаким Броден на снимката) и хеви метъл легендите Accept у нас ще се състои в зала 4 на столичния "Интер Експо" център този петък, 10 март.  Уникалното събитие е част от световното турне The Last Tour в подкрепа на поредния добър албум на Sabaton "The Last Stand", който е продуциран от гениалния Peter Tagtgren (Pain). То ще бъде открито от шведските адвенчър герои Twilight Force.  Програмата на вечерта по часове: 18.00 часа – Отварят вратите19.00 часа – Twilight Force20.00 часа – Accept21.30 часа - Sabaton23.00 часа – Очакван край  Организаторите BGTSC припомнят, че общата цел е по време на събитието да няма инциденти, а само положителни емоции. За това е необходимо всички посетители на концерта да спазват неговите правила. Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден билет не се възстановява. Билетът, поканата и акредитациите не дават достъп до сервизните площи и служебните помещения. Ако ползвате електронен билет и имате няколко копия, ще бъде допуснато допуснем първото представено.Билетите за това събитие не гарантират нито едно от малкото седящи места.Закупените пропуски за същата дата в зала "Универсиада" важат без презаверка.
Непълнолетни и деца, придружители: Деца, навършили 7-годишна възраст и по-малки, влизат без билет, но задължително с придружител, който трябва да притежава попълнена декларация съгласно "Закон за закрила на детето". Можете да бъде изтеглена от тук. Едно лице може да придружава максимум двама непълнолетни или две деца. Придружаващото лице трябва да притежава редовен билет. Акредитираните лица не могат да бъдат придружители. Животни няма да се допускат в зоната на концерта. Забранено е внасянето на: - напитки;- видео камери и фотоапарати;- аудиозаписващи устройства;- оръжие;- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.- стъклени бутилки;- преносимо лазерно оборудване;
Забранява се използването на фотоапарати, видео и аудиозаписващи устройства, освен от акредитираните за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод, в това число и от професионалните фотографи. Филмирането и аудиозаписа на събитието е забранено и подсъдно.

Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е строго забранено. Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.
ПУШЕНЕТО В ЗАЛАТА Е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО освен в обособената за това зона! ЛИЦАТА, НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА , ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА! Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете и не замърсявайте.
Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта, без възможност за връщане на парите за билета.  Моля, сигнализирайте за такова поведение на охраната или персонала на събитието. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка!
"Интер Експо" център се намира на булевард "Цариградско шосе", на "входа" на София в посока центъра на града и срещу магазин "Метро". От Централна гара, Централна автогара, летището и от всяка транспортна точка в столицата се стига много лесно с метро, автобус или маршрутно такси. Точно пред и на мястото на събитието освен транспортни спирки се намират и голям подземен платен паркинг на столичното метро и самият комплекс.  За повече полезна и подробна информация тук.
Часове и места за влизане, изходи:Входа за фенове и гости с покани ще работи от 18.00 до 22.45 часа и се намира на източната страна на залата, след КПП (контролно пропусквателен пункт) бариерата. Входът за журналисти и специални гости е от южната страна на сградата с лице към булевард "Цариградско шосе" и ще работи от 18.00 до 20.00 часа.
Напускането на събитието при всички случаи е окончателно. Билети за шоуто все още се продават онлайн тук: http://www.eventim.bg/bg/bileti/sabaton-accept-sofia-inter-expo-center-939667/performance.html и в цялата страна.


Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички