Петра Църноречка вместо Поли Генова в мюзикъла Грозното пате


Петра Църноречка вместо Поли Генова в мюзикъла Грозното пате

7830

Петра Църноречка е млад музикален талант от доказаната класа на Бон-бон, на когото предстои "да влезе в обувките" на една истинска звезда - Поли Генова, или по-точно в костюма ѝ в хитовия мюзикъл "Грозното пате".

Премиерата на Петра ще се състои в Музикалния театър, София, на 17 март. Малката певица ще се изяви на една сцена заедно с оркестъра на театъра и балерините от балетна школа "Професор Драгулева-Луканов". Тя буквално ще влезе в костюма на грозното пате, създаден за Поли, а сега коригиран за новата звезда на спектакъла. От залата ще я подкрепят приятелите ѝ от Бон-бон, самата Генова вярва в неизбежния успех на "наследницата" си.

Петра Църноречка е само на 10 години (родена е на 22 май 2006), но вече има немалко сериозни постижения - 1-во място на песенен конкурс, 1-во място за главна роля в мюзикълa "Стрекоза и муравей", многобройни награди в танцови и конкурси за рисунки. Същевременно успява и да поддържа отличен успех в руското училище.  Участва във всички мероприятия,  организирани от училището и това заема голяма част от времето ѝ.

Голямата ѝ любов обаче е музиката. Явява се на кастинг и е избрана в Бон-бон през 2012, едва на 5 годинки. Вече пет  години работи под ръководството на Рози Караславова и участва в десетки концерти на най-успешната детска формация у нас.  Включва и във всички кампании на "бонбоните" - за УНИЦЕФ, Българската Коледа, децата с аутизъм и много други. Когато преди месеци в Бон-бон получили покана за кастинг, Петра нямала представа за коя роля се явява. Междувременно Поли Генова се е оттеглила от хитовия мюзикъл поради претоварената си програма. Вече на сцената Петра разбира, че ще трябва да замести не кого да е, а Генова - един от нейните идоли и пример за подражание. Нещо повече: Поли също стартира кариерата си от Бон-бон и досега е част от "Бон-бон Мюзик".  Вместо да се уплаши, Петра решава, че това е страхотно предизвикателство и за нея ще е гордост да "наследи" Поли в любимия на малки и големи мюзикъл. Тя репетира усърдно с помощта на да двете си сестрички - Лени и Дара, които също пеят. И Лени е част от Бон-бон.

Отговорни за "Грозното пате" са:

Марио Балтажиев (музика)
Иван Ангелов (либрето)
Надя Асенова (режисьор)
Кънчо Касабов (сценограф)
Антония Попова(костюми)
Татяна Янева (хореограф)
Людмил Горчев (диригент)

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички