Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Купонджиите Postmodern Jukebox стартираха турнето си в Европа


Купонджиите Postmodern Jukebox стартираха турнето си в Европа

5193

Колоритната формация Postmodern Jukebox предприе своята ретро инвазия в Европа.  Групата на Скот Брадли атакува милионите си почитатели с нова доза суинг, джаз и кавъри на свеж ретро глас, разделена на два лъча, стартирайки едновременно от Великобритания и Русия.  Както MySound.bg вече извести, концертът на купонджиите в София ще бъде в зала 1 на НДК на 28 март.

PostModern обявиха на официалния си сайт и кои са звездите от вечно обновяващия се състав, които ще се включат в настоящото им турне. Почитателите на винтидж стила познават добре талантливата джаз певица, актриса и пинъп модел Робин Адел Андерсън. Благодарение на харизмата и невероятните си музикални изпълнения тя има стотици хиляди последователи в социалните мрежи и над 140 милиона гледания в YouTube. Едни от най-емблематичните ѝ изпълнения в състава на PMJ са "We Can’t Stop" на Miley Cyrus, "Careless Wisper" на Wham!, "Blurred Lines" на Robin Ticke и "Call Me Maybe" на Carly Rae Jepsen
Елегантен и талантлив като младия Джийн Кели, Вон Смит бързо се утвърждава като един от най-харесваните вокалисти на Postmodern Jukebox. Изгрява в шоуто American Idol през 2009 и от тогава кариерата му е във възход. През 2012 Лейди Гага го кани за  продгряващ артист на турнето си в Австралия. Най-запомнящите изпълнения на Вон Смит в Postmodern Jukebox са "Shake It Off" на Taylor Swift, "Cry Mе А River" на Justin Timberlake и вечната коледна класика "Have Yourself А Merry Little Christmas".

Тъмнокосата красавица Сара Нимез е поредната в съзвездието PMJ. Великолепна певица, даровит текстописец и обещаваща актриса, тя участва в много от музикалните проекти на легендите Richard Marx и B. J. Thomas. Големият пробив обаче идва след поканата на Скот Брадли. Феновете на PMJ познават Сара Нимез от изпълненията "Love Yourself" на Justin Bieber, "Рokemon" Theme Song и "Hey Ya!" на Outkast.
"Бързата стъпка" на Postmodern Jukebox също влиза в състава! Очарователната Сара Райх показва на съвременниците си, че степ танците не са отживелица, а истинска ретро класика. На 15 години списание Dance Spirit я включва в класацията си 20 Hot Tappers Under 20 и от тогава до ден-днешен Сара е напълно отдадена на танците. Занимава се с хореография и преподавателска дейност в над 40 държави по цял свят. Най-известните винтидж кавъри с участието на Сара Райх са "Sweet Child O’ Mine", "The Tap Awakens", "Family Guy" и "Bad Romance".
Световният успех на PMJ безспорно се дължи на неговия създател и основен двигател Скот Брадли. Идеята е проста – най-големите хитове от 21 век, преработени в традициите на джаза на 20-те, ирландския фолк, рагтайм, суинг и ретро кабаре. Всяка песен идва със собствена стилистика, музиканти и певци - момчетата са с тиранти, карета и костюми. А неустоимите дами допълват божествените си гласове и стопроцентов сексапил със зашеметяващи винтидж тоалети, прически и грим. 
Само за няколко години проектът генерира огромен успех в социалните мрежи, които остават единствения им канал за промоутиране. Доказателствата са достатъчно красноречиви: PMJ имат космическите 500 милиона гледания и над 2 милиона последователи в YouTube
Билети за концерта в България се продават чрез мрежата на Eventim.bg на цени от 50 до 160 лева

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички