Ъпсурт с голям концерт в Арена Армеец


Ъпсурт с голям концерт в Арена Армеец

5564

Най-успешната хип-хоп група у нас - Ъпсурт, обещава да затвърди своя неоспорим имидж с един "нечувано добър" концерт в столичната зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 13 май (събота).

Класиците на българския рап отново абсолютно безкомпромисно ще поставят на изпитание въображението на многобройните си фенове. В изключителна експлозия непоклатимото трио в продължение на два часа ще реди култови рими на ръба на цензурата в своя отличителен стил, запазена марка на групата. Винаги актуални и на върха - Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч ще излязат на сцената заедно с бенд на живо и ще разбият стереотипа за хип-хоп звучене, уверяват организаторите Moko Solution. Момчетата, които са способни да "направят навалица като в Пловдив на Metallica", ще изпълнят и най-добрите си фийчъринги през годините.

Публиката ще чуе всички сингли на Ъпсурт, превърнали се в безапелационни хитове - "И твойта майка също", "Искам твоето тяло", "3 в 1", "Втора цедка", "Звездата", "Мрън, мрън", "Колега", "Бела жига" и други. Куплет след куплет, страхотно сценично шоу и типичните за триото изкусителни денс красавици ще превърнат концерта в наистина незбравим.

Билети - чрез мрежата на Eventim в цялата страна на цени от 15 до 45 лева. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички