Сeca с един от най-великите си концерти за всички времена


Сeca с един от най-великите си концерти за всички времена

4928

Кралицата на балканската музика Сeca изнесе един от най-великите си концерти за всички времена на 17 март.

Звездата би всички рекорди у нас, пеейки две вечери подред в най-голямата зала "Арена Армеец" и оставяйки родната публика в екстаз. Повече от 25 хиляди души общо и за двете дати дойдоха да чуят на живо богинята на сръбската музика.

"Вие ме направихте изключително щастлива, прекрасни сте. Това беше един от най-великите ми концерти и моменти в живота. Благодаря, България!", развълнувана от възторжения прием на хилядите фенове, Сeca не скри емоциите си за шоуто.

Дивата излезе на сцената по-сияйна и красива от всякога, в изключително ефектен тоалет. За втора вечер тя пя повече от два часа, изпълнявайки както вечните и любими на всички песни "Pile", "Kukavica", "Beograd", "Zabranjeni grad", "Grome moj", така и няколко парчета от новия ѝ албум - "Autogram", "Didule" и, естествено, "Trepni".

При изпълнението на най-хитово напоследък парче у нас, изпълнителката се загърна с българския трибагреник и вдигна на крака публиката в залата. Именно "Trepni" бе и песента, която звездата представи и при излизането си на бис, след което се поклони.

Това бе и един прекрасен завършек на несъмнено едно от най-сензационните и големи музикални събития за годината.

Снимка: Moko Solution  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички