Последни билети за Postmodern Jukebox


Последни билети за Postmodern Jukebox

5219

Ексцентричната винтидж компания Postmodern Jukebox подготвя бляскаво музикално шоу за стотиците си фенове в България.  Както MySound.bg нееднократно писа, концертът ще се състои на 28 март в зала 1 на НДK, където ще прозвучат най-актуалните музикални хитове, сред които "Shake It Off" на Taylor Swift, "Love Yourself" на Justin Bieber или "We Can’t Stop" на Miley Cyrus със зашеметяващ ретро аранжимент.

Билетите за шоуто вече са на свършване и в последните дни организаторите от "БГ Саунд Стейдж" пуснаха в продажба и втори балкон в залата. А след шоуто почитателите на суинга и винтидж естетиката ще могат да продължат емоциите и настроението в залата на най-голямата суинг школа у нас – Lindy Hop, само на метри от зала 1.
PostModern Swing Party ще посрещне на дансинга всички, които обичат винтидж танците.  Музикалната селекция на основателите на Lindy Hop Дамян Найденов и Явор Кънчев ще се състои изцяло от съвременни суинг изпълнители и групи. Разбира се, ще видим и впечатляващи демонстрации на едни от най-добрите танцьори и инструктори по джайв, буги и чарлстон у нас. 
Градусът на настроението ще се поддържа със специални винтидж коктейли. Дрескодът не е задължителен, но е препоръчителен, защото в света на суинга и Postmodern Jukebox момчетата са с тиранти, карета и костюми, a дамите греят с шикозни ретро тоалети, прически и грим. 
Всички, които представят билетите си от концерта на PMJ, могат да влязат на афтърпартито, организирано от Lindy Hop, срещу цена от 4 лева, а за останалите входът ще е 6 лева. 
Билети за концерта на Postmoden Jukebox се продават в мрежата на Eventim.bg на цени от 50 до 160 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички