Кой ще участва в MTV Presents Varna Beach 2017


Кой ще участва в MTV Presents Varna Beach 2017

5212

МТV разкри част от световните звезди, които ще пристигнат за грандиозното парти във Варна.

Както е известно, мащабното събитие на открито MTV Presents Varna Beach е обявено за 15 юли, събота. Ранните билети за него влизат в продажба от 10.00 ч. на 31 март. Това е първата голяма международна продукция у нас, организирана от MTV и община Варна,  включваща впечатляващо присъствие на много световноизвестни изпълнители. Изявата ще бъде записана и излъчена многократно в мрежата на телевизионния гигант по целия свят.

Стив Аоки (Steve Aoki) (на снимката), Тайни Темпа (Tinie Tempah), Горгон Сити (Gorgon City), R3WIRE & Varski и Поли Генова са първите обявени артисти, които ще вземат участие в проявата. Това е дебютът на Стив Аоки пред българска публика. Той е световна звезда, номиниран за наградите "Грами", известен като един от най-неуморните артисти. Избран за най-добър диджей на Америка. През 2014 албумът му "Neon Future I", част от който е и златният сингъл "Delirious (Boneless)" с участието на Chris Lake & Tujamo feat. Kid Ink, се изкачи до № 1 в класациите за денс/електронна музика. Съвсем скоро Стив  пусна и невероятния сингъл "Just Hold On", общ проект с Луиз Томлисън от One Direction.

Групата от изпълнители на MTV Presents Varna Beach се допълва с потвърждението за участие на Тайни Темпа. Неговият неподражаем парти стил в разбиващия класациите "Not Letting Go" направи песента седмия му хит № 1 във Великобритания. Денсхол звездата, чиято първа изява в България се състоя в рамките на Spirit Of Burgas през 2012, придоби известност през 2010, когато дебютният му сингъл "Pass Out" достига първа позиция в чарта. Още зашеметяващи хитове следват и оформят достигането за втори път на първо място, както и пробив на американска сцена с парчетата "Written In The Stars", "Frisky", "Miami 2 Ibiza", "Invincible" и "Wonderman". Всички те са част от първия му диск "Disc-Overy", който се изкачи директно на първа позиция. През април 2016 Тайни отново щурмува класациите с "Girls Like", където участва и Зара Ларсен, продавайки над 500 000 копия.

Това ще бъде най-голямото засега участие на Горгон Сити у нас. Феновете със сигурност ще бъдат впечатлени от невероятното шоу, което те ще направят на варненската сцена, уверяват организаторите. След излизането на албума "Sirens", тандемът се сдобива със слава и признание. Вдъхновяващи парчета като "Imagination", "Ready For Your Love", "Go All Night", "Unmissable" и "Here For You" се превръщат в удивителни хитове в класациите, звучат във всички световни клубове и вдъхновяват цяло поколение младежи.

Club MTV! R3WIRE & Varski, още едни изпълнители, които ще посетят България за първи път. Благодарение на своята страст към музиката, обединяват сили през 2010, бързо се сработват и се превръщат в динамичeн и атрактивен тандем. Талантът им не остава незабелязан и през 2011 Ministry Оf Sound ги наема да оглавят новия им студентски проект "Unitrash". През 2013, след две изключително успешни години с национални и международни участия, R3WIRE & Varski са избрани от MTV да се присъединят към новия им екип, за да се превърнат в музикални куратори, домакини и посланици на новата клубна дивизия на MTV Club MTV.

Първият български изпълнител в афиша на MTV Presents Varna Beach е Поли Генова. Тя беше българският представител на "Евровизия" 2016, а нейната песен бе класирана на престижното четвърто място в конкурса: най-високото, което родна звезда е достигала на това международно музикално събитие. Парчето "If Love Was А Crime" заема първо място и в българските музикални класации. В момента Поли е треньор в популярното телевизионно шоу "Гласът на България", като освен това има многобройни телевизионни музикални участия.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички