Португалската звезда Мариза разпита за изборите на салата Табуле


Португалската звезда Мариза разпита за изборите на салата Табуле

4934

Мариза (Mariza) избра да се отдаде на няколко часа свободно време в тиха и изискана обстановка след емоционалния си концерт в НДК.

Както MySound.bg нееднократно писа, прочутата изпълнителка на фадо стартира тазгодишното си турне именно от България. Чаровната певица посети луксозен ресторант с класическа гурме кухня, в близост до паметника на Патриарх Евтимий. В компанията на своите музиканти, фенове и организаторите на концерта ѝ - "БГ Саунд Стейдж", знаменитата фадища изкара няколко приятни часа в La Casa, разпускайки след фурора, който преживя заедно с многобройните си фенове в зала 1.

Вярна на строгия си режим на хранене, на който дължи елегантната си фигура, Мариза предпочете да се отдаде на сладки приказки, похапвайки единствено салата. Изборът ѝ се спря на здравословната "Табуле" с киноа. Въпреки настояването от страна на домакините, певицата отказа изкусителни специалитети, като сьомгова пъстърва и патешко магре, но за разлика от нея музикантите ѝ се насладиха докрай на кулинарните шедьоври. Гостенката се позаинтересува от ситуацията около изборите у нас и различните политически вкусове.

Тя разпита и кои са популярните български музиканти и обеща да се запознае с тях подробно в интернет.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички