H.M.S.U. и Hospital Records представят Hospitality България


H.M.S.U. и Hospital Records представят Hospitality България

5239

H.M.S.U. и Hospital Records отново ще обединят усилия, за да представят пред българската публика някои от най-качествените артисти на британския лейбъл.

Желанието на Hospitality беше този път да се реализира клубна вечер, на която да се изявят някои от новите имена на лейбъла, и след внимателен избор организаторите се спряха на една от най-силните и утвърдени локации в София - клуб "Терминал 1". Очакваното дръм-ен-бейс избухване ще се състои на 1 април, събота, с начало 22.00 ч.

На родна земя ще чуем ексклузивно 4 артисти, като за трима от тях това ще бъде първо гостуване в България. Дебют ще направят мегахитовият холандец Maduk, талантливият британец Krakota и немският вокалист MC Fava. Опасната компания завършва легендарният англичанин Nu:Тone, за когото това ще бъде второ участие у нас. От българска страна ще се представят един от най-динамично развиващите се проекти - High Roll, както и останалите H.M.S.U. резиденти EXo и Targy.   

За да се чувстват посетителите максимално комфортно, капацитетът на събитието е ограничен, като в продажба бяха пуснати 550 билета.

В момента има останали само 50 пропуска на цена от 30 лева, които могат да се закупят от разпространителската мрежа на www.eventim.bg

Повече информация на:

www.fb.com/hmsu.org

www.hospitalitydnb.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички