Белослава сред гостите на Графа за голямото му шоу в Арена Армеец


Белослава сред гостите на Графа за голямото му шоу в Арена Армеец

5078

Белослава ще бъде сред гостите на големия концерт на Графа в зала "Арена Армеец", стана ясно от пост в официалната страница на събитието, в който изпълнителят сподели общата им песен "Сън" с хаштаг #6април.

Феновете посрещнаха поста като сигурен знак, че във вечерта на дългоочакваното събитие ще чуят на живо красивия дует с Белослава. На финала преди големия концерт, Графа все още пази в тайна имената на всички гости, с които ще сподели сцената на 6 април. Напоследък се носят "Слухове", че Поли Генова също ще бъде сред изпълнителите в "Арена Армеец", за да представи популярната им обща песен.

През годините Графа реализира дуети с едни от най-известните и обичани български изпълнители. Това изостря допълнително любопитството на почитателите, нетърпеливи да разберат и останалите имена на гостите за този концерт. Дни преди голямото музикално шоу стана ясно, че в технически план също можем да очакваме преживяване на световно ниво. Специално за събитието пристига легендарният Jesper Hvenegaard, който ще се присъедини към българския екип със своя софтуерен шедьовър за заснемане на концерти - CUE PILOT. Международнопризнатият специалист е една от ключовите фигури в заснемането на големи  музикални ТВ-продукции като "Евровизия", Melodifestivalen и други.

Последни билети очакват закъснелите фенове на Графадни преди големия концерт.

Снимка: Нели Куртева

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички