Quintet Colors за чиста радост. Супергрупата излиза на сцената в Sofia Live Club този четвъртък
Репортаж от първи ред на сцената: Ancient, Serpentine Creation, Ambroz и Historian в София
40 години от издаването на "Powerslave"! Ще го отпразнуваме с Raising Hell в столичния клуб Live & Loud
Нова генерация с бутиков концерт. Само 300 души ще могат да гледат бандата в столичния клуб "Строежа" на 20 март
Tailgunner преди U.D.O. в София
Даниел Верстапен с два концерта у нас. Нина Николина, Любо Киров, Калин Вельов и Магическите гласове на България ще са специални гости на белгийския пианист
Judas Priest отново в България на 19 юли
Гръцките дет/трашъри Rapture с концерт в София, младите лъвчета Certain Demise и Unbaptised ще открият за гостите на 22 март
Съвместен концерт на Ancient и Serpentine Creation, Historian и Ambroz ще ударят преди хедлайнърите в столичния клуб "При Черепите" на 16 март
Sevi в афиша на шотландския Winter Storm Festival
Басистът на легендите Einstürzende Neubauten с hackedepicciotto за първи път в България
Метъл машините Decapitated, Incantation и Nervosa ще мелят в столичния клуб Mixtape 5

Нов албум от Контрол!


Нов албум от Контрол!

5596

"Вашите парчета все още продължават да звучат в главата ми, което е добър знак. Надявам се, че албумът ще постигне успех. Наздраве!", казва известният продуцент Крис Ханзек, чието дело е дългоочакваният нов албум на знаменитата българска група "Контрол".

Дискът "9" вече е факт. Неговата премиера предстои в столичния клуб "Терминал 1" от 22.00 ч. на 6 април.

В проекта са четиринадесет парчета в характерното за Контрол бързо темпо. Името на албума не е избрано случайно – освен броя животи на котките и целия сакрален товар, който носи деветката, това е и деветият по ред официално издаден носител с музика на групата. Мастерингът пристигa преди броени дни от Сиатъл и е дело на Ханзек, продуцирал едни от най-известните сиатълски гръндж банди от 80-те, сред които The Melvins, Soundgarden, Malfunkshun, Skin Yard, Green River и други.

По традиция, музиката е на тандема Владо Попчев/ Тони Тенев. Парчето "Това е песента" е типичната "крезовска" пънкария, синтезирана кратко и ясно в две минути. Оказва се, че бандата е чакала години гласа на Иван Гатев, за да прозвучи така безкомпромисно, а и песни, стояли "на склад", да видят най-сетне бял свят. Дискът е изцяло продуциран от Огнян Кьосовски с дейното участие и на останалите трима от бандата и се издава под шапката Контрол.

Някои парчета вече са известни на феновете. "Герой", "Това е песента", "Страхлив пенсионер" и "Далавера" излизат като сингли, придружени с видеоклипове и са представяни на концерти и фестивали в цялата страна. На официалния концерт-промоция  клуб "Терминал 1", освен целия албум "9", музикантите ще изпълнят и всичките си досегашни хитове. Всеки ще има възможност да се снабди със СD-то от специално обособената мърч зона в клуба. Дискът ще се продава и на предстоящото турне на бандата, което включва Пловдив, Варна, Велико Търново, Русе, Плевен, Шумен, Стара Загора, Добрич и Казанлък. Лятото се очертава доста натоварено за бандата с участия във фестивали из страната, като групарите обмислят издаването на проекта и на винилова плоча през есента.

Билети за концерта - в мрежата на Eventim.bg на цени от 10 лв. в предварителна продажба и 15 лв. на самата дата и място. Каси: щандовете на Eventim на ул."6-ти септември" и в The Mall, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, "Строежа", "Български пощи", "Вастелс България", каса "Арена Армеец", "Технополис", Duende Travel София, книжарници "Бард" и "На спирката", както и онлайн през сайта на компанията. Броят на билетите е ограничен, интересът към събитието - силен, поради което организаторите препоръчват предварително закупуване на пропуски.

Билети Eventim.bg:
http://www.eventim.bg/bg/bileti/kontrol-album-promo-sofi-klub-terminal-1-950178/performance.html

Събитието във Фейсбук:

Контрол Album Promo at Club Terminal 1 - 6 April 2017
https://www.facebook.com/events/1813674702291548/

Контрол: "Герой"

https://www.youtube.com/watch?v=2yUKrsrKrVg

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички