Искрен Пецов и Диди Дрингова влизат в Смени жената


Искрен Пецов и Диди Дрингова влизат в Смени жената

6003

В шестия епизод на "Смени жената" една съпруга, която се е нагърбила с основната издръжка на петчленното си семейство, се разменя с жена, която изцяло и за всичко разчита на съпруга си.

Диди Дрингова е майка на две деца, известна на зрителите като домакиня и съпруга на Искрен Пецов, както и с шумните си участия в предаването "Сблъсък". Певецът от групата Латинопартизани изкарва парите в семейството и угажда на всичките ѝ капризи. Диди твърдо заявява, че е доволна от живота и от съпруга си и ненавижда мъже, които лежат на гърба на жените си.

А точно такъв е случаят на Владислав Михайлов, с когото на Диди Дрингова ще ѝ се наложи да заживее временно. Беатриче Михайлова и нейният мъж имат три момичета, за чието отглеждане Владислав не помага нито финансово, нито с грижи и помощ в домакинството. В "Смени жената" половинката на Владислав за около седмица ще се озове в уютния дом на Диди и Искрен, където за първи път в живота си ще усети лекотата на битието, в което мъжът има грижата за всичко.

Ще успее ли властната и безцеремонна Диди да наруши личния комфорт на Владислав, който за него стои на първо място и да го накара да поеме отговорност за семейството?

Жена, която е свикнала на грижи и комфорт, и съпруга, която не знае какво е да имаш лично време, разменят домовете си в поредния епизод на "Смени жената",  който ще се излъчи по bTV от 21.00 ч. на 5 април.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички