Диско нощ с Белослава


Диско нощ с Белослава

5206

Съвременен прочит и обръщение към доброто старо диско е в основата на най-новата концертна дейност на Белослава.

Проектът, амбициозно, но интригуващо обявен като Dance With Me Vol.1, ще бъде представен ексклузивно в столичния клуб Carrusel на 7 април, оповестиха от Event Academy Bulgaria, организиращи събитето.
 
Изпълнителката на "Красотата" и нейните музиканти ще пренесат феновете в първородния клуб на диското, а именно култовия "Студио 54". "Публиката ще може да се наслади на диското в целия му блясък, музикалност и темперамент. Отнесено към днешно време, то има своите множество продължения в съвременната музика. Едно от най-популярните му лица днес е хаус музиката, особено онзи по-топъл, мек и вокален хаус, пълен с душа, затова се казва солфул хаус", пояснява певицата за музикалната програма.

Гласовитата дама ще излезе на сцената в компанията на Антони Рикев - китара и програминг, Радослав Славчев - бас, Николай Данев - барабани, Елена Кокорска - вокали и Мартен Роберто - диджей. Подборът на  екипа не е случаен - това са едни от най-ярко изявените творци на съвременната джаз, фънк и поп клубна сцени у нас.

Концертът ще се състои на ексклузивна за диско културата сцена. Carrusel ще бъде отрупан с диско топки, гирлянди, ще се разлива класно шампанско, а множеството танцуващи хора ще станат част от най-доброто диско парти, правено в скоро време у нас. "Това е елегантен поклон пред първородния клуб на диското, а именно "Студио 54", обобщават промоутърите на събитието Петър Стоичков и Борис Денински от Event Academy BulgariaБелослава на снимката).

"Музиката е за всички и ни прави много близки!", подканва феновете от свое име певицата.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички