Над 30 хита в нови аранжименти от Биело Дугме в София


Над 30 хита в нови аранжименти от Биело Дугме в София

4388

Както MySound.bg нееднократно писа, Биело Дугме, най-популярната група в бивша Югославия, пристига за грандиозен концерт у нас по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис".

Горан Брегович и компания ще свирят в столичната зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. този петък, 7 април. Музикантите обещават уникално изживяване, подплатено със спиращи дъха пиротехнически ефекти, огромни видеоекрани и прожектори - притегателна сила за многобройните им фенове, които нямат търпение да ги видят на една сцена у нас.

На концерта ще се изявят двама от вокалистите на култовата банда – Младен ВойчичТифа и Ален Исламович. Освен тях, на сцената ще излязат около 40 музиканти. Шумна брас секция, цигулков оркестър, състав с тамбури, мъжки хор от Белград, български и ромски певци ще станат част от незабравимия купон. Ще прозвучат над 30 любими хита на Биело Дугме, изпълнени в нов аранжимент.

Горан Брегович, Младен Войчич и Ален Исламович ще разполагат със самостоятелни комфортни гримьорни, като във всяка трябва да има по едно огромно огледало. Брегата е поръчал също пресни сандвичи, плато със сирена, ядки и плодове. Освен това държи да опита първокласно уиски. За останалите певци и музиканти ще има разнообразие от сандвичи, фрешове и минерална вода.

Входовете на "Арена Армеец" ще бъдат отворени в 18.30 ч. Няма да има подгряващи изпълнители, затова организаторите приканват всички фенове да заемат местата си навреме. Малко след 20.00 ч. на сцената ще се качат Горан Брегович и компания, като шоуто им ще продължи около три часа с антракт.

Горан Брегович пристига у нас с полет от Париж в деня на концерта. По обяд се очакват и двамата вокалисти на Биело Дугме, както и останалите участници в шоуто. Ограничени бройки билети за грандиозния концерт на балканските легенди на цени от 30 до 90 лв. могат да бъдат закупени от касите на "Тикетпро" и "Ивентим, както" и на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички