Арена Армеец става най-грандиозната дискотека у нас


Арена Армеец става най-грандиозната дискотека у нас

4551

Най-голямата концертна зала в София - "Арена Армеец", ще се превърне в епицентър на диско музиката и истинското забавление на 29 април, събота.  Както е известно, Keen Acts събират за първи път у нас на обща сцена иконите на евродиското Samantha Fox, Sandra и CC Catch. Само в една вечер трите диви ще изпълнят десетки от най-обичаните си хитове, а за да е комбинацията наистина взривоопасна, залата ще бъде преобразена в дискотека с невиждани мащаби. Хитове, хитове и пак хитове очакват феновете. За да могат повече хора да станат част от тази специална вечер, организаторите пуснаха в продажба още места, по-близо до сцената. В най-близката част до нея се предлагат и такива с ограничена видимост. Все още има избор от седящи места от различни категории, както и правостоящи места на терена за тези, които предпочитат да се отдадат на танци в центъра на събитието.
За шоуто Hits Only ще бъде построена внушителна сцена с площ от над 300 кв. метра, като над нея ще се извисява огромен LED екран, поръчан специално за събитието. Над 300 светлинни устройства ще допринесат за парти атмосферата, а за да бъде пълно усещането за златните години на диското, отделен екип работи по декорите и оформлението на залата. За звука ще бъдат инсталирани системи от най-висок клас, а пиротехниката и платформите с професионални танцьорки са само част от специалните изненади, които очакват ценителите на доброто прекарване и музиката с настроение. Всяка от трите певици идва у нас в компанията на своя балет, а CC Catch ще бъде съпроводена от нейното MC.
Билетите на цени от 40 до 65 лв. са достъпни в бензиностанции OMV, The Mall, касата на "Арена Армеец", "Български пощи" и чрез мрежата на Eventim.bg
Новини и информация за събитието - на сайта на радио ENERGY.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички