Deep Zone със световен рекорд за най-дълъг албум: над 8 часа


Deep Zone със световен рекорд за най-дълъг албум: над 8 часа

5631

Музикантите от Deep Zone Project и този път не изневеряват на традицията си да бъдат новатори.

След едногодишно затишие и усилена работа, групата изстреля накуп новото видео "Чиста лудост" и един наистина впечатляващ и нестандартен музикален проект, удостоен със световен рекорд за най-дълъг албум от популярната американска платформа Record Setter. 125 авторски мелодични песни, ремикси и колаборации с някои от най-популярните български изпълнители - Графа, Криско, Миро, Михаела Филева, Белослава, Камен Воденичров, Нина Николина и много други. Longest Album е с продължителност 8 часа и 41 минути и съдържа чисто нови песни, както и най-доброто от Deep Zone през годините, но с подобрен, ремастериран звук. 

Албумът ще се разпространява само в дигитален формат и може да се изтегли в перфектно качество, бързо и лесно от сайта на групата, само с един есемес, както и от iTunes, Spotify и други популярни платформи. Другото иновативно е, че проектът идва в два варианта: миксиран и немиксиран. Първият е 8 едночасови хармонични микса без паузи и е дело на един от най-добрите български диджеи и част от основателите на групата - Dian Solo. Към файла с албума феновете ще открият и бонус - интересни снимки на групата през годините в различните ѝ състави и обложка за тези, които ще искат да си го запишат на CD. 

"Чиста лудост" е в типичния за Deep Zone стил: чувствена мелодия с енергичен ритъм и красив текст, изпят от певицата на групата Нелина. Видеоклипът е дело на Шошо (Sky Brothers) и специално за него бе построен цял анимиран град. Видеото може да гледате ТУК.

Броени часове след официалната премиера на новото видео и албума на 7 април, Deep Zone стартира и турнето си в популярен клуб в Стара Загора. След полунощ, в първите минути на 8 април, музикантите отбелязаха рождения ден на певицата Нелина, подарявайки на всеки гост рекордния Longest Album под формата на луксозна скреч карта, която съдържа уникален код за изтегляне на албума от сайта на групата www.deepzoneproject.com 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички