Шити Мюзик


Шити Мюзик

4832

След акустичния апокалипсис в обновеното Второ студио на БНР навръх Цветница, цигуларят-екстремист Джоуи Молинаро, гост на "Аларма Пънк Джаз" и Радио Бинар, реши да се включи с втори концерт в София – този път напълно безплатен (с възобновяване на добрите традиции на Пън(к)-Касата за дарения).

Събитието на 10 април, понеделник, ще е в подземието на Дома на киното (WC-преддверието) непосредствено след спектакъла "Лъвкрафт" на Ани Васева, който започва (пак в Дома на киното, но в залата) точно в 19.30 ч. Това ще е и първата стъпка към отдавна планираната колаборация между "Аларма Пънк Джаз" и театралната група Метеор, още повече, че самият Джоуи Молинаро е почитател на Хауърд Филипс Лъвкрафт и дори е представял един негов разказ в музикален превод на сцена. Кой точно разказ… ще разберете, ако дойдете в Дома на киното довечера, подчетраха огранизаторите.

Сетът на Джоуи след "Лъвкрафт" ще е кратък и ударен, 25-минутен – до започването на филма "Никой" на Андрей Андонов в 20.55 ч.

Джоуи Молинаро представи, а и ще повтори презентацията този понеделник на новия си грайндкор-джаз албум "Awash", издаден през февруари от Inverted Music Company. В неделния концерт на биса се включи и Константин Кучев, човекът, свързал го с "Аларма".

С понеделнишкия концерт "Аларма Пънк Джаз" започва серията "Шити Мюзик" – камерни инди- и авангардни концерти от тоалетни на културни институции. Стейтюнд…

Повече - на:

http://www.joeymolinaro.com
http://bnr.bg

http://binar.bg/player/punk-jazz

Събитието във Фейсбук:

"Лъвкрафт":

Втори концерт на Джоуи Молинаро: https://www.facebook.com/events/203261573496756

YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=M5H8RE7isL8 (запис от Второ студио)

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички