Местят концерта на Натали Имбрулия в Централния военен клуб


Местят концерта на Натали Имбрулия в Централния военен клуб

4709

Поради големия интерес към първия концерт на очарователната австралийка Натали Имбрулия у нас, клуб Music Jam своевременно информира за промяна в мястото на провеждане на събитието.

Както MySound.bg своевременно огласи, изявата на певицата бе обявена в Мusic Jam от 21.00 ч. на 30 април, неделя. Поради закъснение на някои довършителни работи в клуба и в интерес на максималния комфорт на феновете, шоуто ще се състои в концертната зала на Централния военен клуб в София, който се намира на булевард "Цар Освободител" 7, поясниха организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис".

Изборът бил направен, защото тази зала предлага не само отлична акустика, централна локация и луксозна обстановка, но и възпроизвежда максимално близко структурата на клуба. По този начин всички закупени билети ще важат без презаверка. За съжаление, не може да бъде предложена резервация за конкретни маси. Компетентни стюарди ще помогнат да намерите местата си. Общо четири бара ще предлагат селектирани напитки и прочутите коктейли на Music Jam. Допълнителни билети - все така в касите на Eventim и онлайн чрез www.eventim.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички