Berlin-Sofia Сonnected


Berlin-Sofia Сonnected

4761

Освен столица на Германия, Берлин е и убежище и вдъхновение за много творци. София освен столица на България се превръща във  все по-колоритно място, което също събира мисли, таланти и идеи. Не е ли време София да срещне Берлин чрез някои от неговите хора на изкуството?

Предстоящото събитие Berlin-Sofia Сonnected цели именно това. На 13 април на сцената в клуб Mixtape 5 ще излязат Iah Moontra – експериментален трип-хоп проект, който изпъква с лайв-лупинг, бийтбокс, изчистен китарен звук, мелодично реге, психеделична и пленителна атмосфера. Всяко шоу се импровизира в унисон с енергията на публиката. След като се срещат по улиците на Берлин, Fresh & Santana създават неповторим свръхзвуков феномен с емоционални текстове.

Сценичното име на вокалиста Lexodus наподобява лекарско предписание, но е трудно да се определи дали е антидепресант или психотрпоно вещество. Описван от феновете си като "стинки саунд", той е опасна комбинация от брит хоп и електронни вибрации, които моментално заразяват публиката.

София ще бъде представена от една нова формация, подчертана в розово. Подпалени като кибритена клечка, BassYYokoto започват живота си миналата година и за много кратко се превръщат в група без аналог с най-доброто българско женско емси - Yoko, която е вече почти 18 години на сцена.

Те навлизат тежко на българската сцена с обещание винаги да са различни.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички