CC Catch, Sandra и Samantha Fox разпродадоха Арена Армеец


CC Catch, Sandra и Samantha Fox разпродадоха Арена Армеец

4614

Интересът към трите диви – CC Catch, Sandra и Samantha Fox, събира фенове от цяла България и буквално напълни столичната зала "Арена Армеец" за дългоочаквания 29 април.  Първото издание на шоуто Hits Only обещава не само среща с най-обичаните изпълнителки от славните години на евродиското, но и щур купон, който ще припомни безсънните нощи и продължителните танци. След като отвориха допълнителни сектори, организаторите от Keen Acts пуснаха в продажба и последните 1 000 билета, сред които все още могат да се намерят седящи, а и правостоящи места на достъпна цена. 
Кралиците на диското за първи път ще се съберат на една сцена именно в София и ще покажат нестихващата страст към тази музикa и на българските си фенове. Дори след толкова години Sandra е олицетворение на артиста от 80-те. Спазва линията от танцьорки зад себе си, в чиято хореография се включва прецизно от време на време, облечена в блестящи тоалети, и не пропуска смяната на костюми в малкото време между хитовете. CC Catch ще пристигне със своето емси, с когото ще подпалят публиката по време на "Heartbreak Hotel" – парчето, което и до днес грабва сърцата на диско любителите. Очаква се Samantha Fox да взриви тълпата още преди припева на "Touch Me", която песен я изстреля в звездна орбита  през 1986.

"Не каня публиката си да танцува на мои парчета. Трябва да го направи! Ще я върна във времето, в което нощта те пускаше на дансинга, а утрото не можеше да те свали от него", споделя любимката на Modern Talking CC Catch.   Билетите на цени от 30 до 65 лв. са достъпни в бензиностанции OMV, The Mall, касата на "Арена Армеец", "Български пощи" и мрежата на Eventim.bg

Новини и информация за събитието - в сайта на радио Energy:

www.radioenergy.bg


Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички