Яна Овчарова и Алфредо Торес пуснаха знойно видео


Яна Овчарова и Алфредо Торес пуснаха знойно видео

4833

Поп певицата Яна Овчарова и латино танцьорът Алфредо Торес заформиха луда латино фиеста по време на промоцията на клипа към съвместното им парче "Мucho горещо".

Както MySound.bg вече писа, в кадрите двамата влизат в нови роли - певицата става танцьорка, а Алфредо - рапър. На представянето Яна показа, че вече отлично е овладяла латино стъпките, които тъмнокожият симпатяга ѝ преподава в своята зала. С огненото си изпълнение двамата успяха да качат на дансинга в столичния клуб "Ла Кубанита" гостите, сред които много журналисти, както и банкери, приятели и колеги на Яна. Не е тайна, че тя работи като банкер, което ѝ дава възможност да финансира музикалните си проекти.

Изпълнителите получиха много букети и сувенири от присъстващите, а след това разгорещиха страстите, като изпълниха на живо не само новата им колаборация, но и свои солови парчета. "Мucho горещо" е поредната авторска песен на Яна, като аранжиментът е дело на Светлин Къслев, а мастерингът на Росен Стоев. Синеоката певица (третата от ляво на дясно на снимката) благодари специално и на режисьора на стилното видео Тосен Рамар, който е кадър на НАТФИЗ.

Яна и Алфредо се надяват, че клипът ще зареди с красиви летни емоции почитателите на българска поп музика и загатнаха, че им предстоят още изненадващи проекти.

Видео на "Мucho горещо":

https://www.youtube.com/watch?v=8SOJQQ3x7R4и

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички