Парти туризъм в Халкидики с 18 родни диджеи


Парти туризъм в Халкидики с 18 родни диджеи

6083

Парти туризъмът отдавна е тенденция по света, а от известно време успешно се осъществява и у нас благодарение на организаторите Борис Денински и Петър Стоичков от Event Academy Bulgaria.

Целта на събитията им е да пренесат родната публика на нестандартни и нови места за купон. Следваща парти дестинация, която организаторите са предвидили за феновете, е гръцкият остров Халкидики, където ще се вихри мощен маратон от 28 април до 1 май. На събитията ще се изявят цели 18 български диджеи.

"Чрез тези партита искаме да развиваме и промоутираме българските артисти. Смятаме, че у нас има много таланти, които по нищо не отстъпват на тези в чужбина. Това е и една от причините да направим партито извън границите на България", разказва Борис Денински. Колегата му Петър Стоичков допълва, че след проучване са направили и внимателен подбор на клубовете и бийч баровете в Халкидики, където ще заведат почитателите на хаус и ар-ен-би ритмите.

"Тръгваме рано сутринта на 28-ми за Athos Palace в Халкидики Калитеа, където ще бъдем настанени. Луксозният 4-звезден хотел се намира на брега на морето и ще е наш любезен домакин", разясняват родните организатори. Още в деня на пристигането ще се вихри лудо парти на яхта, която ще отплава до Солун. Яхтеното парти е за 200 човека, като зад пулта ще е корифеят в бранша Pacho B. Вечерта на 28-ми маратонът продължава в най-големия клуб на Халкидики - Pearl, който е с капацитет за 3 000 души, има уникален интериор, страхотен звук и светлинни ефекти. Резиденти на това парти ще са Together с Gabriel Del, Marcel Rohas, Relina, Vladimir Karchev, а специален гост ще бъде Павел Петров. Обещанието на всички тях е един дълъг и незабравим тек хаус сет чак до изгрев слънце за всички, посетили партито. След това най-издържливите могат да се пренесат на басейна на хотела, където купонът ще продължи с Chicksand Freaks парти, в което ще се изявят още имена от клубната ни сцена (Deep Jack, Stein, Peter Petkov, Isabella, Marpen и Kukenska). Следващата вечер отново е в клуб Pearl, но този път под името International Grand Party, защото освен български диджеи (Янг Фетиш, DJ Energy, DJ MG) в програмата са на гръцки колеги от ар-ен-би и хаус сцената.

На купона ще се стече публика и от други държави, където се рекламира събитието. Третият ден ще е на ръба на скала, където се намира Zattero Seaside Bar. "Все едно си в морето, като по приказките. Изобщо целият тур ще е едно незабравимо приключение, което ще остане в спомените ви за цял живот", уверяват организаторите.

Всички, желаещи да се присъединят към екзотичното парти, могат да намерят подробности за записването на сайта на организаторите www.eabulgaria.eu.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички