Alex Clare ще представи нов албум в София


Alex Clare ще представи нов албум в София

4527

С нов албум пристига Alex Clare за концерта си в София.

Както е известно, той ще се състои в Студио Орфей на 24 април като част от популярната поредица Reel Feel.

Заглавието на диска - "Tail Оf Lions", идва от еврейска поговорка, а парчетата са отражение на всичко, през което артистът минава в последните години. В продукцията се преплитат лични емоции и истории, свързани с преместването му в Йерусалим и ролята му на съпруг и баща. Проектът хвърля светлина и върху наболяли общественозначими теми, но най-вече проповядва вяра, смелост и упоритост.

Alex Clare записва албума миналото лято на лодка в Източен Лондон заедно с неговия добър приятел от Submotion Orchestra - Chris Hargreaves. За няколко седмици те успяват да създадат парчетата, показващи един различен Alex Clare. Името на диска идва от еврейската поговорка "По-добре да бъдеш опашка на лъв, отколкото глава на лисица" и синтезира онова, към което се стреми лондончанинът, приел юдаизма.

Проектът включва 10 парчета, всяко от които носи послание и специфично звучене. "Tail Оf Lions" изненадва с електронни, дъбстеп, соул и рок елементи, но запазва характерния за Alex стил. Записът започва с вълнуващото "Tell Мe What You Need", трип-хоп обагреното "Get Real", минава през експлозивния фънк "Surviving Ain't Living", драматичното "Basic", за да потуши страстите с "Tired From The Fire" и "You`ll Be Fine" и да завърши с агресивното и силно "Open My Eyes".

Всички тези парчета, както и най-големите и добре познати хитове на Alex Clare, сред които "Тоо Close", ще прозвучат на живо на 24 април.

Билети за концерта могат да бъдат закупени на цена от 50 лв. в OMV, The Mall и мрежата на Eventim.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички