Местят концерта на Parkway Drive в зала Универсиада


Местят концерта на Parkway Drive в зала Универсиада

4770

Съвместният концерт на Parkway Drive (на снимката), Stick To Your Guns и Darkest Hour се мести в столичната зала "Универсиада", известиха организаторите на събитието BGTSC.

Както е известно, то трябваше да се състои на открито в клуб "Маймунарника" на 21 април.    
 

Датата, цените на билетите и обявените условия за провеждане остават същите, а закупените вече билети ще важат без презаверка. Основната причина за промяна на мястото е прогнозата за лошо време с екстремни температурни стойности и желанието на организаторите да създадат условия за максимално добро изживяване на всички. За удобство на всички желаещи да присъстват, концертът ще е достъпен за всички възрасти (All Ages). 
 

"Универсиада" е построена през 1961 година и е първата голяма закрита многофункционална зала в България. Уникалното ѝ място в централната част на София и в непосредствена близост до булевард "Цариградско шосе" я прави удобна и лесна за посещение от всички райони на столицата и страната. Залата разполага с достатъчно амфитеатрално разположени седящи места достъпни от четири входа, както и терен за правостоящи.

От BGTSC коментират: "Поради лошите климатични условия и завишен интерес, се налага да удължим времето на събитието, като отворим вратите по-рано от обявеното.Това по-никакъв начин няма да повлияе върху продължителността и представянето на предварително планираната с групите концертна програма".

Билети за шоуто се продават ТУК и в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин "Яко", магазини "На тъмно", Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Програмата:

17.30 часа – Отварят вратите на залата
18.40 часа – Darkest Hour
19.30 часа – Stick To Your Guns
20.45 часа – Parkway Drive 
 

Организаторите подчертават, че общата цел е по време на събитието да няма инциденти, а само положителни емоции. За това е необходимо всички посетители на концерта да спазват неговите правила.

Билети:
Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден билет не се възстановява. Билетът, поканата и акредитациите не дават достъп до сервизните площи и служебните помещения.  Ако ползвате електронен билет и имате няколко копия, ще бъде допуснато първото представено. Закупените пропуски за същата дата в клуб "Маймунарника" важат без презаверка.

Непълнолетни и деца, придружители:
Деца, навършили 7-годишна възраст и по-малки, влизат без билет, но задължително с придружител. Придружаващото лице трябва да притежава редовен билет.
Акредитираните лица не могат да бъдат придружители.

Животни няма да се допускат в зоната на концерта.
 

Забранено е внасянето на:
- напитки;
- видеокамери и фотоапарати със сменяем обектив;
- аудиозаписващи устройства;
- оръжие;
- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.
- стъклени бутилки;
- преносимо лазерно оборудване;

Снимки, видео- и аудиозаписи:
Забранява се използването на фотоапарати, видео- и аудиозаписващи устройства освен от акредитираните за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод, в това число и от професионалните фотографи. Филмирането и аудиозаписа на събитието е забранено и подсъдно 

Алкохол , опиати, наркотични вещества и пушене:
Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е строго забранено. Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

ПУШЕНЕТО В ЗАЛАТА Е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО освен в обособената за това зона! ЛИЦАТА, НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА, ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА!
 

Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете и не замърсявайте.

Антисоциално поведение:
Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта, без възможност за връщане на парите за билета. Моля, сигнализирайте за такова поведение на охраната или персонала на събитието. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка.


Часове и места за влизане, изходи:
Входът за фенове и гости с покани ще работи от 17.00 ч. до 22.00 часа и се намира на западната страна на залата. Входът за журналисти и специални гости е от южната страна на сградата с лице към булевард "Шипченски проход" и ще работи от 17.30 до 19.30 часа. Напускането на събитието при всички случаи е окончателно!

Залата разполага с достатъчно евакуационни изходи, но само два външни и шест вътрешни входа за фенове и гости на събитието. Всички изходи са обозначени съгласно приложението им. Залата разполага с достатъчно амфитеатрално разположени седящи места достъпни от пет входа, както и терен за правостоящи достъпен от входовете на приземния етаж.

Не пропускайте най-динамичното шоу на три от най-силните групи в своя стил, приканиха от BGTSC

Тeaser
 

https://www.youtube.com/watch?v=uAt_xsgnW-g

 

Още от Алтърнатив


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички