Гръцка вечер в афиша на Tabiet - Възраждане в София


Гръцка вечер в афиша на Tabiet - Възраждане в София

5422

Гръцкият певец Диогенис Франсанас (на снимката) е звездата, която ще излезе безплатно на сцената на Tabiet - Възраждане на 30 април.

Както е известно, първият кулинарно-музикален фестивал от турнето, което ще обиколи България, стартира на 28 април в столичния парк "Възраждане" и ще приключи вечерта на 1 май.

Гостът изнесе общ концерт с Райна в Златоград миналата година, като дори се завъртя слух, че двамата имат връзка, но информацията така и не бе потвърдена. Люси и Андреас също ще се включат в гръцката вечер на 30 април.

На 28 април гостите ще имат възможност да слушат Йордан ЙончевГъмзата и неговото брас шоу. Същия ден Славеят на Родопите Николай Славеев ще подгрее любителите на добрата храна и качествената музика. Специално кулинарно шоу в 12.00 часа на 28 април ще направи известният готвач Иван Звездев, представяйки нестандартни рецепти. Нели Петкова, Валя Балканска и гайдарят Петър Янев пък ще зарадват феновете на автентичната българска музика в последния ден от Tabiet - Възраждане – 1 май.

Целодневна програма, специална сцена за деца с професионални аниматори, множество атракциони, танцови уъркшопи, демонстрации на известни готвачи, надяждания и спортни състезания с над 1 500 награди са част от фестивала, който тръгва на национално турне. Следващите спирки са Дупница (5-8 май), Ботевград (11-14 май) и Пловдив (18-21 май).

Проявата е страхотна възможност за компаниите да представят своя каталог или нов продукт, особено в сферата на хранително-вкусовата промишленост. Tabiet е не просто фестивал! Tabiet е пътешествие в света на кулинарните изкушения и хубавата музика, прокламираха организаторите.

За кулинарно участие на: 0888 30 40 83, 0889 76 46 06
За музикално участие на: 0888 30 40 83, 0889 76 46 06

Повече подробности за Tabiet – кулинарни фестивали, на:

https://www.facebook.com/TabietFest/?fref=ts

Повече подробности за Tabiet София - на:

https://www.facebook.com/events/193606344488133

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички