Поли Паскова и Шкумбата развяват трибагреника из цялата страна


Поли Паскова и Шкумбата развяват трибагреника из цялата страна

4942

Фолклорната звезда Поли Паскова и любимецът на три поколения българи Шкумбата ще развеят трибагреника в 20 градове на България по време на националното турне "Свята земя българска", което стартира във Враца. Финалът е в Кюстендил на 30 юни.

Заедно с народната певица и с Царя на хумора на площадите ще вихри хоро емблематичният ансамбъл Чинари. Останалите дати от турнето са: Ловеч (27 април), Велико Търново (4 май), Русе (5 май), Търговище (11 май), Шумен (12 май), Добрич (18 май), Варна (19 май), Бургас (25 май), Казанлък (26 май), Стара Загора (1 юни), Сливен (2 юни), Хасково (8 юни), Асеновград (9 юни), Пловдив (15 юни), Пазарджик (16 юни), София (22 юни) и Благоевград (29 юни).

Преди всеки концерт кметът на общината, заедно с експерти от организаторите на събитието от сп. "Бизнес клуб", ще провеждат срещи с местния бизнес под мотото "Силни региони за силна икономика". Благодарение на бизнеса, концертите ще бъдат с вход свободен.

"Турнето "Свята земя българска" е под егидата на г-жа Даниела Димитрова – собственик на списание "Бизнес клуб". За мен тя е истинска българка и голяма националистка. Смисълът на концертите е да повдигнат българския дух и национално самочувствие чрез народните хора и песни. Всеки концерт ще започва с молитва за България. Тази обща молитва, дадена ни от Богородица, ще помогне да изградим мощен енергиен стълб към небето. Радвам се, че към инициативата ни се присъедини и актьорът Димитър ТуджаровШкумбата, който е и водещ на концертите", споделя Поли Паскова пред агенция "ВИП Комюникейшън".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички