Последни новини за концерта на Pain


Последни новини за концерта на Pain

5081

Както MySound.bg неедноктартно писа, дългоочакваният съвместен концерт на Pain и Dust In Mind ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 тази неделя, 23 април. Организираното от BGTSC събитие е част от турнето по представянето на "Coming Home", актуалния и сочен за най-креативен албум на шведската индъстриъл метъл група (на снимката). 
Програма на вечерта: 19.00 ч. - Вратите отварят20.00 ч. - Dust In Mind21.00 ч. - Pain
Тук може да видите и специалната покана към феновете, отправена лично от култовия Peter Tägtgren. От BGTSC припомнят, че общата цел е по време на събитието е да няма инциденти, а само положителни емоции. За това е необходимо всички посетители на концерта да спазват неговите правила.
Билети:Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден билет не се възстановява. Билетът, поканата и акредитациите не дават достъп до сервизните площи и служебните помещения.
Непълнолетни и деца:Едно лице може да придружава максимум двама непълнолетни или деца. Заради ограниченото пространство за този концерт, билетът за всички възрасти е задължителен.
Животни няма да се допускат в зоната на събитието.
Забранено е внасянето на:- храни и напитки;- видеокамери и фотоапарати със сменяеми обективи;- аудиозаписващи устройства;- оръжие;- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.- стъклени бутилки;- преносимо лазерно оборудване; Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено. Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

ПУШЕНЕТО В КЛУБА Е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО! Това може да става само извън него! ЛИЦАТА, НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА, ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА.

Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете и не замърсявайте.

Антисоциално поведение:
Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта без възможност за връщане на парите за билета. Моля, сигнализирайте за такова поведение на охраната или персонала на клуба. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка.

Билети - онлайн ТУК и в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин "Яко", магазини "На тъмно", Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Организаторите препоръчват навременното закупуване на пропуски и спазването на реда в клуба.

Pain - "Follow Me" feat. Anette Olzon of Nightwish:

https://www.youtube.com/watch?v=ZRbv4O65vBo

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички