Трибют на Куин в клуб Mixtape 5


Трибют на Куин в клуб Mixtape 5

5168

Най-добрият Queen Live Tribute проект ще гостува в столичния клуб Mixtape 5 за пръв път на 27 април.

Бандата, обиколила света с впечатляващото си лайв шоу в чест на знаменитата британска формация, остави хиляди нейни фенове  без дъх, потопени в "Бохемската рапсодия" и зашеметяваща прилика в звучене и усещане на едни от най-значимите фестивали и концерти, посветени на Куин. Queen Real Tribute Band е незсъмнено най-мащабният в момента действащ трибютен проект на рок легендите.

Музикантите не само представят брилянтно живо изпълнение в духа на своите любимци, но връщат към живот реалния им облик с впечатляващи костюми, обличани на едни от най-незабравимите концерти на бандата от нейния фронтмен Фреди Мъркюри.

Присъстващите ще се пренесат във вселената на легендарния рок със звука на автентичната китара, специално закупена от Queen Real Tribute Band. Техният китарист свири на живо с помощта на монета, вдъхновен от Brian May. Целта е идеална и изпълнена – идентичен звук с първообраза на китарата Queen. Като перфектен завършек добавяме гласа на вокалиста, който е главозамайващо идентичен с този на космическия Мъркюри.

"The Show Must Go On", "We Are The Champions", "I Want to Break Free","Radio Ga Ga", "We Will Rock You" и "Bohemian Rhapsody" са само част от емблематичните парчета,с които Queen Real Tribute Band ще разтърсят родната публика на живо в Mixtape 5.

Музиката преди и след живото изпълнение на бандата ще бъде умело подбирана от най-добрия разбирач в тази и още няколко области, а именно Краси Москов!

Билети на цена от 10 лв. - в мрежата на Eventim. При останала наличност ще се продават по 15 лв. на входа.

18 +

Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/1571985132826614

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички