Избират най-секси мотор за старта на Банкя мези 2017


Избират най-секси мотор за старта на Банкя мези 2017

6496

Конкурс за "Най-секси мотор", провеждан за първи път у нас, ще даде старт на хитовия фестивал на балканската скара "Банкя мези", който ще се проведе в градския парк "Ротонда"от 4 до 8 май.
Откриващият събитието гиг бъде на рок дамата Милена Славова и група Обратен ефект, които не само ще пеят, но заедно с радиоводещата Надя и хитовото шоу на блондинките по радио "Фреш" ще се включат в избора за "Най-секси мотор".
Всички мотористи и мото фенове ще имат възможност да участват в шеговитата надпревара с награди, която стартира след 18.00 часа на 4 май. "Банкя мези" ще предложи на всички посетители и празнични щандове с гергьовски изкушения като чевермета, месни деликатеси и кулинарни изненади, приготвени от най-добрите майстори готвачи на Балканите. Организаторите са предвидили и целодневни атрактивни забавления с над 1 000 награди.
Гостите ще могат да играят на гигантски футболен билярд, бабъл футбол, голям туистър, да се включат и в състезания с радиоуправляеми колички също и в традиционните турнири по белот и табла, включително и надяждания с вкусотии. Всеки ден на феста се очакват улични уроци по български фолклор.
Входът за всички събития е свободен, както и за вечерните концерти на големите гост - изпълнители - Неда Украден, Весна Змиянац, Веселин Маринов, Гъмзата, Милена Славова, Обратен ефект, Виво Монтана, Пиротски трубачи и други.
Празничен обеден концерт на Славка Калчева предстои от 12.00 ч. на 6 май, а всеки следобед и на невероятните музиканти -победители от фестивала в Гуча. Специално за децата ще има и целодневна безплатна детска анимация, конкурс за таланти, мини мис и мистър , както и търсене на съкровища.  Изпълнителите на "Шатрата" си партнират за фестивала със Столична община и район "Банкя".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички