Пълна програма за шоуто Hits Only тази събота


Пълна програма за шоуто Hits Only тази събота

4511

Усилени приготовления текат в зала "Арена Армеец" броени часове преди София да посрещне CC Catch, Samantha Fox и Sandra.  Както MySound.bg нееднократно писа, трите диско диви пристигат по покана Keen Acts за парти парти стила на 80-те. Наречено Hits Only, то залага само на най-любими хитове.
Очаква се вратите да отворят малко след 18.30 ч. Начало на дългата нощ ще поставят диджеите Emil Doesn’t Drive и Moustache Love. Емил е роден в София, но заживява в Берлин и започва да миксира различни звуци и стилове. През 2007 създава серия от собствени партита с гост-диджеи Jeffrey Sfire, Finn Johannsen, Jonny 5 и други. Moustache Love е най-подходящият гост за откриването на вечерта. Страстен колекционер на диско звуците, у него все още живее любовта към грамофона и ретро естетиката. Известен е също и с безценните си ремикси на българската естрада. Двамата ще подготвят публиката по най-подходящия възможен начин, подкрепени от екип на радио NRJ.
За да ни загреят максимално преди срещата с кралиците, на дансинга ще излязат три различни танцови групи – Vs Dance, Diva Dance School и X-Energy Crew. Хореографията е дело на Арина Вълкова и обещава микс от танци в стила на диско дивите, които ще спазят традицията да се качат на сцената с личните си балети, в чиито хореографии самите те участват. 
От "Арена Армеец" имат грижа за напитки по време на шоуто, но барове няма да бъдат позиционирани в залата. Всеки може да си вземе питие от коридорите по всяко време, докато тече концертът. Организаторите съветват публиката да не закъснява, за да се възползва от ограничените места на паркинга и гардероба. Не е позволено внасянето на фото и видеотехника, чадъри, обемисти и остри предмети.
Дансингът очаква най-жадните за танци, светлини и пулсираща музика в първото диско издание на шоуто Hits Only.
 Програмата по часове:
18:30 – Вратите отварят 19:00 – Warm Up с Emil Doesn’t Drive, Moustache Love и Radio ENERGY20:15 – Show Intro20:30 – SAMANTHA FOX21:30 – SANDRA22:30 – CC CATCH23:20 – After party
Все още могат да се намерят билети на цени от 30 лв. до 70 лв. в бензиностанции OMV, The Mall, касата на "Арена Армеец", Български пощи и мрежата на Eventim.bg


Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички