Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Solar Easter Trinity 2017 ще разтърси Inter Expo Center в петък


Solar Easter Trinity 2017 ще разтърси Inter Expo Center в петък

5272

Тазгодишното издание на Solar Easter Trinity ще се проведе на 5 май (петък) на вече познатата локация в столицата – Inter Expo Center.  За шести пореден път организаторите предлагат първокласен лайн-ъп, включващ някои от фаворитите на феновете, както и няколко дебютиращи у нас имена. Aртистите, които ще гостуват чуем в двете зали на Inter Expo Center, са Dubfire, отново Joseph Capriati, Pan-Pot, Luciano и Solomun.
Фестивалът се смята за най-важната дата в техно календара на много българи и едно от най-известните електронни събития на Балканите. Миналата фиестата събра почти 5 000 посетители в двете зали, което е рекорден брой от създаването му през 2012. Въпреки значителното си разрастване, фестивалът успя да запази непринудената си и приятна обстановка, както и разнообразната отлична електронна музика.
Тази година очакваното парти се завръща с по-силна от всякога селекция артисти. Първият обявен хедлайнер за 5 май и дебютант на сцената на Solar Easter е Dubfire. Иранецът е абсолютен любимец на българската публика и завръщането му е логично, като се вземат предвид незабравимите спомени от изминали партита с негово участие. Акцент на вечерта ще е и емоционалното техно, поднесено с усет и заразителна енергия от Joseph Capriati. Той е неразделна част от почти всички световни фестивали и беше въпрос на време да бъде включен в програмата на Solar Easter. Част от програмата е и берлинското дуо Pan-Pot, което оправда очакванията на миналогодишното издание на фестивала с мощния си звук и визуални ефекти. Голямата изненада е включването в афиша на Luciano – един от пионерите на латиноамериканската електронна сцена. Това ще е и първото гостуване на създателя на Cadenza Records в България, което предизвика сериозно вълнение във фестивалните среди. Толкова силно, колкото и обявяването на последния хедлайнър, aртистът, който предефинира европейската хаус музика – Solomun. Той ще представи за пръв път модерното си хаус звучене пред българска публика. Част от програмата са и българските представители на качествената електронна музика у нас и резиденти на клуб "Ялта" Liubo Ursiny и Philip Chernikov.
Удоволствието от фестивалите обаче се простира отвъд пределите на музиката. И тази година Mastercard  –  партньор на Solar, ще осигури много безценни моменти на феновете на техното. Всички картодържатели на Mastercard ще могат да използват картата си, за да плащат безконтактно във ВИП-зоната на Solar Easter Trinity и на специалния MasterBar с ексклузивни коктейли, забъркани от някои от най-добрите бармани в София. От Mastercard са приготвили и допълнителни изненади по време на фестивала. Какви са те, ще стане ясно на място. Но само да загатнем – не забравяйте да носите своята безконтактна карта Mastercard , подчертаха организаторите.
Звук, светлини, визия и топимена, дебютиращи на българската сцена, ще превърнат Solar Easter 2017 най-разнообразното, последователно и ободряващо музикално събитие за месеца.
Билети - в OMV, The Mall и в мрежата на Eventim. Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/330361084015252

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички